Čağatay Ulusoy potpisao u ponedjeljak ugovor sa Tims&B.


Čağatay Ulusoy potpisao u ponedjeljak ugovor sa Tims&B. 

Pažnju su izazvale informacije koje su kružile iza kulisa o detaljima dogovora. Producenti nastavljaju pratiti Čağataya Ulusoya jer je on jedan od vodećih glumaca sa velikom prodajom u inozemstvu. 

Zgodan frajer je ove sezone dobio ponude od AyYapima za seriju “Ljubav u danima okupacije”, od OGM Picturesa za “Successor” i od Bozdağ Filma - mafijaške detektivske serije “Bilo jednom u Istanbulu” za TRT1.

Ipak, večeras je Čaga potpisao ugovor sa Tims&B. Nakon što je sporazum sklopljen, objavljeno je priopćenje za javnost sa naslovom "Grand Deal".

 Prema informacijama koje su procurile iza kulisa, plaća ponuđena Čağatayu Ulusoyu po epizodi je 3,5 miliona turskih lira. 

Također je važno napomenuti da je ova brojka najveća naknada koju je glumac ikada dobio. 

O glumcu se puno pričalo i prošle sezone: honorar po epizodi koji je primio od AyYapima za "Nemilosrdni" dosegao je 2,5 miliona, uključujući dodatna plaćanja.

Detalji serije, koji će biti naknadno objavljeni, su sledeći:

      📍Naziv serije je “Ešrefov san”. Serija, koju je napisao Etem Ozišik, bit će napravljena za TV. Među kandidatima je i Kanal D. 

OkSerija dojmljivo govori priču o Ešrefu, koji sa 14 godina radi kao mehaničarski šegrt, o devojci koju je video i zavolio kao dete te joj dao ime Ruya, a koja se godinama kasnije ispostavlja kao njegov neprijatelj nakon što je pretvara u vrlo moćnog čoveka. Pitam se tko će glumiti Nissan, glavnu zvezdu serije, koja još i dobro peva...

Primjedbe

Najgledanije

Ženskaroš iz Vile 3. SEZONA 74. Epizoda sa prevodom