Maltretirali su ga zbog obrva, a svima je začepio usta 👏 Mert Ramazan Demir rođen je u zabačenom selu i u vrlo siromašnoj porodici.

Maltretirali su ga zbog obrva, a svima je začepio usta 👏

Mert Ramazan Demir rođen je u zabačenom selu i u vrlo siromašnoj porodici. 

Uspeh koji je postigao isključivo je njegova zasluga.

 Osim toga, dečaka su često maltretirali zbog njegovih gustih obrva, pa se karijera modela ili glumca nije savetovala i nije sanjala. Ali Mert je svima uspeo začepiti usta. 

Mert je rođen u prilično siromašnoj i brojnoj porodici iz sela Šile, koje se nalazi na obali Crnog mora u Turskoj. Bio je najmlađi od pet sinova, ali nešto kasnije budući glumac dobio je mlađu sestru Zeyner.

 Mertov otac bavio se rukotvorinama i trgovinom, a majka je vodila domaćinstvo i odgajala decu.

- "Imao sam 17 godina. Tada sam živeo sa bratom, on je studirao na fakultetu u Denizliju. Čitao sam kazališnu dramu. Što misliš koja je to predstava bila? Naravno, Hamlet. 

Kad se setim ovog trenutka, čini mi se tako prirodnim, tada sam bio vrlo znatiželjan, mislim da je to bio prvi put da sam se okušao u ulozi."

Mert je prvi put došao na set 2015. godine - upravo se snimao film Aşkopat, gde je prvi put u stvarnom životu mogao videti poznate glumce.

 Međutim, uloga tog tipa bila je epizodna i nisu svi obraćali pažnju na njega. Ista epizodna uloga u filmu “Veličanstveno stoleće: Carstvo Kösem” donela mu je mnogo veću slavu 😉 

Publika je obratila pažnju na zgodnog Janjičara, koji je bio deo statista. Ali najvažnije je da su ga primetili producenti. 

No, prava popularnost i poziv na nove projekte (i glavne uloge) doneli su Mertu Ramazanu Demiru ulogu Ateša iz TV serije "Učitelj", u kojoj je glumio zajedno sa Afrom Saračoglu. 

U intervjuu, glumac je mnogo puta govorio o liku, zahvaljujući kojem je dobio "zlatnu kartu" za svetlu budućnost kao filmska zvezda.Trenutno igra glavnu ulogu u seriji Ženskaroš iz Vile.


Primjedbe

  1. Bravo sretno u budućem radu

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam sina ima iste obrve pratim seriju mislim da je Ferid pozetivna osobai jako dobro glumi❤️

    OdgovoriIzbriši
  3. Najbolji si cak bolji od holvudski glumaca
    .... i to glumaca prve klase.

    OdgovoriIzbriši
  4. Najbolji glumac obozavamo ga i njega i sejran

    OdgovoriIzbriši
  5. Njegove obrve su njegov zaštitni znak a dobro mu stoje,vrhunski glumac i gluma još uz to kad dodamo Afru(Sejran)ne može da nevalja najbolji ste sretno u životu i osvajanju zvjedanog neba

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vrhunski glumac, dečko, simpatičan, iskren, ma sve naj naj.

      Izbriši
  6. Sinpatican glumac , serija dobra

    OdgovoriIzbriši
  7. Mene je vise oduševio glumom nego izgledom. U stanju je da u jednoj sceni od 5 minuta pokaže toliko različitih stanja. Glumi iz duše, emotivno i slojevito. Mislim da ga čeka velika buducnost u svijetu glume.

    OdgovoriIzbriši
  8. Vrhunski glumac uz to jako drag i simpatican. Sta god da glumi drag je i sve skupa je spojeno sa njegovom simpaticnom facom.

    OdgovoriIzbriši
  9. Prelepo izgleda I fin decko je..sve najbolje u karijeri samo tako nastavi pusti ljude sta govore

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Pozdrav hvala vam na komentarima