AfRam se više ne skrivaju! Par koji je celo vreme skrivao svoju vezu, sa odmora se vratio u Tursku.

📍AfRam se više ne skrivaju!
Nakon poslednje epizode 2. sezone SEZONE serije Ženskaroš iz Vile, Afra Saračoglu, njen dečko i partner u seriji Mert Ramazan Demir, zajedno su otputovali na odmor u Španjolsku.

 Fanovi voljenog para čak i u inozemstvu tražili su susrete sa svojim idolima i ponosno objavljivali zajedničke fotografije na internetu.

 Par koji je celo vreme skrivao svoju vezu, sa odmora se vratio u Tursku. Novinari Akif Yaman i Onur Učkarišoglu, već po tradiciji, čekali su par u zračnoj luci i bili su neopisivo oduševljeni što ih je par došao videti ne odvojeno, već zajedno.

 Novinari su pitali AfRam mogu li uzeti kratki izveštaj od njih. Mert se smejao, a Afri se u očima jasno videlo da je željna podneti izveštaj.

 Morski psi od pera pitali su glumce kako im je prošao godišnji odmor i kako su uopće, kao i da se vest o njihovom braku u Španjolskoj aktivno promiče na internetu, no par je, kao i uvek, uspeo izbeći pitanja o privatnom životu. 

Mert, koji je hodao ispred, svako malo se okretao da proveri gde mu je draga, reporter je čak primetio da je Mert dotrčao napred, ostavio Afru i otišao, ali se Afra nasmejala rekavši, pa što da kažem - muškarci. 

Ali Mert je već pozvao lift i zadržao ga dok je čekao Afru, koja je bila sigurna da je njen dečko čeka. Afra je ispričala kako im je odmor bio prekrasan, ali još ne zna hoće li ovog leta imati još jedan odmor osim ovog. 

Verni fanovi svoje su miljenike čekali i u predvorju zračne luke i, pokazalo se, nije bilo uzalud. AfRam je rado napravio zajedničke fotografije sa njima i zahvalio im se dajući povratnu informaciju.

❓Verujete li u AfRam kao par ili njihovu vezu i dalje smatrate PR potezom?



Primjedbe

  1. Ma ljubav , vidljivo se obozavaju. No uvijrk ima zlobnika i sumnji, no sto koga u biti briga za njihiv privatni odnos. Ni prvi zadnji koji su pronasli ljubav na setu. Neka samo budu sretni i zaljubljeni. i koji

    OdgovoriIzbriši
  2. Po meni, čista i iskrena ljubav !! ❤️❤️

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pred nama je videti crno, samo da ne završe kao mnogi dozi parovi...

      Izbriši
  3. Cista ljubav, samo sto ljudi vise izgleda neveruju u istu pa u sve sumnjaju. Mislim da nema potrebe sumnjati. Deca se VOLE.

    OdgovoriIzbriši
  4. DA verujem da su zaljubljeni. Srecno im bilo, treba se izboriti sa zutom stampom. Zelim im svu srecu, drzim fige, MNOGO SU SLATKI.

    OdgovoriIzbriši
  5. SRETNO IM BILO,SLATKI SU

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivni su.. Zaljubljeni puno.. Neka se vole. Sretno im. ❤️

    OdgovoriIzbriši
  7. Iz sirokih osmeha koje oboje imaju, jasno se vidi koliko se vole. To se ne moze sakriti. Nije ovde
    rec o nikakvom drugarstvu, ko je bar
    jednom u zivotu voleo zna da je ovo strast i ljubav koja se ne moze sakriti. Zelim im da ostanu ovako zaljubljeni zauvek

    OdgovoriIzbriši
  8. Preslatki su,vidi se da su zaljubljeni.Želim im puno zdravlja,sreće i ljubavi❤️

    OdgovoriIzbriši
  9. Preslatki su.Neka uzivaju u svojoj ljubavi.Zelim im svu srecu ovoga sveta.

    OdgovoriIzbriši
  10. Žao mi je što ih progone na svakom koraku. Dobro je da uspevaju da odole svakojakim izmišljotinama i vole se bez obzira na sve. Srećno im bilo sa puno ljubavi i razumevanja. Neka im se ostvare sve želje i planovi. Mnogo su slatki i simpatični u pokušajima da sakriju svoju opčinjenost jedno prema drugom.

    OdgovoriIzbriši
  11. Pa oni su javne ličnosti glumci, popularni glumci mora tako biti 🥳🥳🙏🙏

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Pozdrav hvala vam na komentarima