Ženskaroš iz Vile RUSKI SPOJLER!

RUSKI SPOJLER!

Spoiler sa interneta!

 Uskoro ćemo vidjeti dugoočekivani povratak Khalis Aghe, on će se neočekivano pojaviti u trenutku Feritovih i Dijarovih zaruka. Sve što se dešava ranije u seriji nije iluzija/san, sve je u svijesti, sve scene su stvarne. Sinanovo pravo lice i njegovu drugu agresivnu ličnost gledalac će vidjeti u 78. epizodi. Ljubomornik će početi špijunirati Seirana, koji će otići u radionicu, videći crteže, Sinan će poludjeti i početi uništavati sve oko sebe, napast će Seirana, možda zamahnuti ili udariti, ali Ferit neće stajati po strani i gledati razjašnjenjem odnosa između supružnika, on će pokriti Seiran sa sobom i zaštititi je od agresora. 

 Serpil je zauzela stav čekanja, ludo je zaljubljena u Ferita, ali još ne namerava da otkrije svoja osećanja, želi da postane spas i isceljenje za njega u trenutku kada ga Diyar odbije. Feritin novi ljubavnik, Diyar, postavio je momku uslov da će se udati za njega samo ako više ne bude viđao Seyran, ali Ferit neće održati ovo obećanje i potajno će tražiti komunikaciju od Diyara i redovno viđati Seyran. Khalis Agha, nakon što je saznao za namjeru svog unuka da se ponovo oženi Diyarom, usprotivit će se takvoj odluci, shvaća da njegov unuk još uvijek gaji osjećaje prema bivšoj ženi i takvim postupkom samo će uništiti živote sebe i Diyara. 

 Mama-Gulgun se jako sviđa Dijaru i drago joj je što je Ferit odlučio da svoj budući život poveže sa pristojnom i inteligentnom devojkom, ona će pratiti svog sina kada zamoli Dijarovu ruku i srce od njene bake i dede. Veridba mlađeg Korhana sa Dijarom će se ipak održati dan pre nego što je ova scena aktivno snimljena, bila je prisutna cijela porodica Korhan, uključujući i Khattuch. Turisti tvrde da je Diyar u zanimljivom položaju, prema jednoj verziji, ona nije trudna od Ferita i njen bivši muž će se pojaviti i ispričati Diyarove laži i trikove prema drugoj verziji, Diyar neće biti trudna, ali koristi; ova laž da se ubrza brak sa Ferit, ali ovo vjenčanje se nikada neće održati. 

 Scene veridbe će biti ispunjene lepim i zanimljivim detaljima, obožavateljima para SeyFer će ove scene biti što neprijatnije, ali nemojte se prerano nervirati, jer predstoji ponovno okupljanje SeyFera. Uskoro ćemo vidjeti mnoge scene u Yaliju, legendarni dede-Khalis koji se vraća ponovo će ujediniti cijelu porodicu i vratiti prethodni poredak. Ferit će postati heroj, uvjeravaju turisti.

Primjedbe

Najgledanije

Ženskaroš iz Vile 78. Epizoda

BIrsen objavila, a zatim svi portali i profili su prenijeli razvoj događaja za Ženskaroš iz Vile