Ženskaroš iz Vile 78. Epizoda Detaljan Opis i Analiza

Logika je ostavila seriju "Ženskaroš iz Vile" i njenu epizodu 78 jer su se pisci ogradili, ili se nisu ogradili.... ali se varaju, nisu se ogradili. 

Evo, na primer, Seyran. Udala se, ali će Sinan čekati halvet kao slavuj leto. 

Pa što? Gledateljima je uvek zanimljivije gledati bračni par koji dve sezone ne može spojiti satelit na orbitalnu stanicu.

 Tako je verovatno, zar ne! I što je najvažnije, zašto je Sinan ljut? Pa, zamislite samo, žena gubitnika već tri godine razmišlja o bivšem, sreće ga i posećuje radionicu, skrivajući se iza laži. Pa, ne događa se to nikome! 

I bilo bi u redu da Seyran ima migrenu, bolove u peti, vratnu osteohondrozu, ali Sinanu se uskraćuje bračni dug jer on nije Ferit. I nitko nije Ferit... osim Ferita. 

U isto vreme, Ferit također pati za bivšom ženom, ali je već došao sa prstenom za Diyar, tako da depresivni ljubavni trokut postaje četverokut. 

Jedino je Diyar odlučila ne riskirati i Feritu je odmah postavila uslove. Ako se želi oženiti, morat će se zauvek rastati od Seyran. Logično? Logično!

 Pa, malo je verovatno da će ijedna žena radosno aplaudirati ako se njen budući suprug svakodnevno susreće sa bivšom. Diyarin deda nikad nije Kazim. 

Neće ju razmaziti nečim takvim. Deda nije navikao trgovati svojom unukom. U pozadini gore navedenih događaja, Seyranin zahtev u vezi sa Feritovim brakom izgledao je čudno. 

Seryo ga je pokušavala uveriti da se ne ženi, dok je još nedavno poput vesele koze skakutala po iznajmljenoj vili i planirala dečju sobu. Ispada sebičnost stote razine. Ona može, ali Ferit ne može. 

Sinanova majka je divnija od njegove žene. Hrani malenog sina "vitaminima", pazi na snahu i tajno šalje SeyFer. U poređenju sa Sinanovom majkom samo Orhan i njegov harem izgledaju gluplje. Najizmišljenija i najdosadnija priča.

 Čak ni Orhanova buduća punica i njen napad na devojku nisu doneli nikakvu boju. Nećakinja od Ifakat nastavlja igrati ulogu nameštaja. 

Gulya ima romantičnu vezu. Abi je saznao da je Halis Korhan ubio njegove roditelje, a teta Hatuč, sa neke strane, predala dete u sirotište.

 Čini se da je situacija tužna, ali sve je ovo tako apsurdno napisano da bi bilo bolje da je Abi sin od Ifakat.

 Sada napušteni dečak želi osvetu, ali početak je čudan. Pojavio se u dvorcu Korhanovih, seo na čelo stola, udario šakom i zatražio... kafu.

 Pa drhtite, Korhanovi! Sakrijte aparat za kafu i čajnike! Ali u seriji postoji mali Kazim. Ili spava, ili jede, ili pokušava dokazati Esme da je muško. 

Ne znam hoće li bivša žena ponovno nasesti, ali Orhanovoj budućoj punici Kazim se svideo.


Primjedbe

Najgledanije

Ženskaroš iz Vile 78. Epizoda