Noćna Priča 6. Epizoda Detaljan Opis i Analiza


U šestoj epizodi "BAJKA" se nastavila. Sada je baba Mahira vodila sve procese, ali ni Selim nije hteo popustiti. 


Džanfeza je još jednom otrgnuta iz znojnih razigranih dlanova manijaka, zatim je Selim odveden na autocestu bez automobila i bačen u grmlje. Ravno na krpelje i zmije, kao otrcana prostitutka. 

Selya je, naravno, bio impresioniran, uvređen, vratio se u svoju mafijašku jazbinu, presavio se u položaj lotosa, pokušao otvoriti svoje čakre i oprostiti svojim neprijateljima njihove uvrede, ali na kraju je upucao svog trenera ličnog  rasta, a zatim ušuljao u spavaću sobu Mahirovog dede i nane. 

Pa nema poštovanja prema starijima! Nikad se ne zna što starci rade u mraku, ali evo i trećeg kotača. Pištoljem i pretnjama. Pa, nema ličnog života! 

Međutim, žena se nije htela predati srčanom udaru, pa su sklopili dogovor sa Selimom. Ode kući, a baba će Džanfezu svezati lukom i predati na isporuku.

 Deda je okrenuo unuka i rekao da je venčanje sa nepoznatom trudnom ženom normalan i vrlo tradicionalan događaj. Mahir se nije hteo ženiti, pa je ponjušio Džanfezinu kosu i naučio devojku pecati. 

Ne radi pečenja, nego radi puštanja. Feza je u ovoj epizodi dosta plakala, ali suze nisu rešile situaciju. Mahir je pokušao smiriti. 

Zaspao je sa njom u istom krevetu, a sluge su ujutro šaputale po kutovima, jer u dedinom dvorcu halje su se nosile dugo i ne iz ljubavi, ali ovde je par jednostavno zaspao u svojoj odeći, ali su ogovarali mesec dana unapred.

Džanfezinog oca drži Boris, a zlikovac ne razume što on želi. Stalno priča gluposti i pijucka čaj. Zbog toga su želeli Mahira venčati sa tužnom trudnom devojkom tokom ceremonije zaruka.

 Čovek sa crvenim ogrtačem već je bio stigao, ali se mladoženja pokolebao.

 Mislim da bi Mahir trebao imati svadbu sa dve devojke odjednom. Jedna će biti voljena žena, a druga nametnuta. Ako bude potrebno, zamenit će uloge tokom procesa i svi će biti dobro. 

Pa nema potrebe vozati matičara.


Primjedbe

Najgledanije

Ženskaroš iz Vile 78. Epizoda

BIrsen objavila, a zatim svi portali i profili su prenijeli razvoj događaja za Ženskaroš iz Vile