Noćna Priča 5. Epizoda Detaljan opis i Analiza


O epizodi 5 serije "Noćna priča" 



Fenomenalno, pa baš fenomenalno, jer u ovoj epizodi nedostaje samo stol koji ste sami sklopili, ali sve je tako lepo počelo. 

Od dede, koji je došao u Istanbul da u naručje stavi svoju trudnu unuku. 

Mahir se odbio oženiti. Herojski je stajao na nišanu, mahao dugim trepavicama, zgrabio majku i Džanfezu, a zatim napustio dedin dvorac. Pa, tip nije spreman oženiti stranca. Druga stvar je Džanfeza!

 Poznaje je sedmicu dana. Mahir se sa Fezom i majkom preselio u iznajmljeni stan. Mama je izgubila prsten u dvorcu, a njen sin već ima dovoljno problema i briga. 

Kupio je Fezi ukrase, kupio hranu i razmišljao o sigurnosti. Ali jesti kod kuće je problematično. Mama je umorna, a Feza ne zna kuhati. Pitam se što devojka može?! Ne, ona ima lik vinove loze i lice bobice, ali oseća se da Maha već mora tražiti ne jedan, već dva posla odjednom. 

Budući da je talog kafe obećavao nekoga sa slovom "M" u imenu, morat će se napregnuti. U principu, Mahir bi mogao raditi ekstenzije trepavica.

 Dečko ima divne trepuške :3  Pa nije Burak uzalud dobio toliko komplimenata u ovoj epizodi!

 Mislim da bi trepavice čak trebale biti naznačene u špici. Stvarno su dugačke, lepe, debele, mogla bi se i pesma napisati. 

U principu, Maha i Feza su pravili kotlete u kuhinji, ali nešto je pošlo po zlu. Mleveno meso je bilo presoljeno, a luk prepržen, pa su morali sa mamom u restoran. 

Problemi i brige u peći! Zaljubljeni golupčići plesali su uz muziku, mahali maramicama, umotavali kotlete u pita hleb i negde, bez anestezije, popravili Selimovu maniju da se obuče u odelo, uredi kosu gelom i krene za Fezom. 

Tata glavne junakinje popravio se u jednoj epizodi. Odlučio je spasiti svoju kćer i čak je planirao reći Mahiru da je Borušik ubio njegovog oca, ali Borušik je i dalje bio voće. 

Od slugu je saznao potrebne informacije i oteo Fezinog oca. Mahir je dojurio na mesto sastanka, a bilo je prazno. 

Za to vreme, Selim je uspeo odvoziti sve do Istanbula i svojom karizmom izneo železna vrata. 

Sada će Feza biti oteta po stoti put, a  Mahirova baba već trlja ruke i raspakuje miraz. Jedna od prednosti u seriji su MahFez momenti.

 Mahiruška je kružio oko uvojka poput pauna. Ubacio je poljubac, obasjan strasnim pogledima, a sada će još jednom morati sustići Selima i pokupiti voljenu.

Primjedbe

Najgledanije

Ženskaroš iz Vile 76. Epizoda sa prevodom

Ženskaroš iz Vile 3. SEZONA 77. Epizoda LIVE