Leyla 5. Epizoda Detaljan Opis i Analiza

Epizoda serije "Leyla" ispala je veselija od prethodne. Konačno, devojka se počela osvećivati, a ne samo tresti kosu u kuhinji.


 Treba učiti od bivše maćehe, jer kada je u pitanju osveta, Nur u tome nema ravne. Fino je otišla u Serapin salon i ulila nekakvu tekućinu u šampon. 

Ne znam što su joj klijenti učinili krivo, ali doći u salon zbog plave kose i otići ćelav je takav san. Serap se morala izvinuti Nur, ali zbog čega? Tufan se odavno svim srcem predao Nuriški.

 Kupio je kuću, doneo novac, usvojio tuđu decu, ali žena i dalje trči u neženjski stan da se zabavlja sa Mavijem. 

Sa Ferdom je situacija još tužnija. Umesto vitamina, daju joj kontracepcijske pilule, ali muž joj ne može dati ni normalan buket. 

Predao je usamljenu i uvelu ružu, koju kao da je ukrao iz kante za smeće, i odneo je da je nahrani kotletima, ali Ferda želi porodicu, iako treba krenuti sa samopouzdanjem. 

Jedina koja uživa u ponižavanju i omalovažavanju Nur je mama od Džeren. Nur se nasmejala odeći i kupila vazu. Moramo joj odati priznanje.

 Sa takvim izgledom nemoguće je ne biti čistokrvna kuja. Ali Tufan se konačno setio da je muškarac.

 Pojavio se na aukciji i nije dopustio svojoj ženi da potroši puno novca na kupnju retke vaze. Vikao je i doma.

 Nur je bila impresionirana. Zaključila je da joj je dosta biti marljiva majka i supruga. Moramo zgrabiti sav Tufanov novac i otići u zalazak sunca.

Do tog vremena, Dživan je po stoti put uzdahnuo o svojoj prvoj ljubavi, ispričao svim svojim prijateljima o Leyli tako da su uzdisali sa njim. Mlađa sestra nacrtala je dirljiv crtež. 

Dživan je zgrabio papirić, odjurio do Leylinog groba, a tamo kao nakon arheološkog iskopavanja. 

Općenito, mesni čuvar je rekao da je grob ničiji i da tu nitko nije pokopan. Onda je Dživan odjurio na deponiju da jede grah i muči smetlarku. 

Leyla je u međuvremenu pokušala nahraniti  Nurinu kćerku dijetalnim keksima i mlekom, ali je devojčica imala tremor u rukama, baš kao i njen rahmetli tata. 

Čini se da je Leyla pronašla svoju sestru. Pusti slonove, ispeglaj dupatte.


Primjedbe

Najgledanije

Ženskaroš iz Vile 78. Epizoda

BIrsen objavila, a zatim svi portali i profili su prenijeli razvoj događaja za Ženskaroš iz Vile