LEYLA 4. Epizoda Detaljan opis i Analiza

"Leyla" ima promenu scenarista. Sada će Gökhan Horzum lupkati po tipkovnici, a ako netko ne zna, on je genije koji je napisao scenarij za seriju "Jama".

 Ne znam kako se mafija, pucnjave i porodične svađe mogu dovesti do Leyle, ali nadam se da će Gokhan dokazati, inače ispada prilično bljutavo. 

Nur su već počeli kupati u izbeljivaču, ali su prvo pokazali kako je žena potpuno shrvala Tufana. 

Ukućanima se svidela, svekrva se zaljubila u nju, pred svekrom je spustila oči u pod.

 Nur je na svaki način htela dovesti Džina u kuću, a onda je morala pribeći pomoći smetlarki, a Tufan je samo ljubazan i suosećajan konj.

 Na njegovim ušima više nisu samo rezanci, već tvornica testenine. Dobro je da se bivša zaručnica pojavila na horizontu. 

Ne znam kakve jabuke za pomlađivanje jedu ove turske glumice, ali ... prošlo je dvadeset godina od poslednjeg susreta, a devojka nema nijednu boru. 

Makar se vizažisti trude da Nur postaraju. Ili će joj dati bouffant u stilu "električara treće klase", ili će odabrati boju njenog ruža za "iskusnu prostitutku". 

Leyla je pokušala igrati napred u ovoj epizodi. Predstavila je mamu Nur, pokazala svoju prijateljicu iz detinjstva, pa čak i kaznila Džihanovu buduću punicu. 

Dala joj magnet u butiku, zašto konzultanti prostiru prostirku ispred nje, a nisu poslužili ni Nur kafu sa penom. 

Nur je bila zadovoljna svojom kuharicom. Bilo je manje sumnje, više odobravanja.

 Nadam se da će se Leyla sada spojiti sa Tufanovom bivšom. Pa, nije uzalud što se devojka ponovno pojavila u kadru, pa čak i pod maskom poslovne žene. 

Džihan jede tost i pokazuje Leylinu stranicu svojim prijateljima. Misli o mladenki su mu odavno napustile glavu, a devojka je ostavila dirljivu fotografiju iz detinjstva u pretincu za rukavice, ali kome to treba ako možete pomirisati Leylinu kosu i stopiti se sa njom u soda poljupcu?

Primjedbe

Najgledanije

Ženskaroš iz Vile 76. Epizoda sa prevodom

Ženskaroš iz Vile 3. SEZONA 77. Epizoda LIVE