Bilo je mnogo čudnih stvari u epizodi 77. serije "Ženskaroš iz Vile".


Bilo je mnogo čudnih stvari u epizodi 77. serije "Ženskaroš iz Vile". 


Za početak, bivši supružnici sada glume biznismene, a drugi pate. Zato Ferit treba Diyar ako se ne planira ženiti i ne želi decu. Što onda ostaje devojci? 

Provoditi vreme sa Feryom dok mu ne dosadi? Ili dok ne dođe u dob za rađanje?

 Zašto pored sebe držati mladu i atraktivnu ženu ako joj nećete ponuditi nešto drugo osim jednokratnih susreta i vlastite depresije?!

 Ferya se također uspeo uvrediti. Kao, Diyar ga je ostavila iz ljubomore zbog Seyran, a Diyar je jednostavno odlučila pobeći zbog besperspektivnosti i nespremnosti da bude rupčić. 

Ali, Ferit ovu verziju naravno, nije uzeo u obzir. E sad, da nije bilo bake Diyar i čuda od oklagije, onda bi Ferit i dalje hodao u krug. U međuvremenu, Seyran i Sinan su se preselili u vilu njegove majke. 

Ona ima tajnu špijunku, zahvaljujući kojoj se spavaća soba njenog sina savršeno vidi, a čak je i zastrašujuće pomisliti zašto je takav uređaj potreban, ali sada svekrva zna da su Seyran i Sinan putovali dve godine, mirisali tratinčice i tvrdoglavo ignorirali halvet.

 Pa dobro, par je prvo bio na lečenju, pa su se upoznali, možda nije dobro prošlo, ali zašto bi se zaboga udavala za muškarca, trčkarala po iznajmljenim kućama i planirala dečje sobe, a zapravo se sećala svog bivšeg supruga?!

 Koliko će godina nakon venčanja Sinan spavati na sofi? Tipa već unapred oblikuju u psihopatu. Za sada još uvek normalno pije tablete, ali ako prestane, zgazit će ga agresija. Sinanova sestra nije ništa bolja od majke. Voli zagrejati uši i zadubiti se u tuđe živote.

 Kazim je još jednom učinio nešto čudno. Ili je dovodio Abidina u ćevabdžinicu i trljao sol na ranu, ili je prisvajao tuđe kokoši i nosio ih provodadžijama. 

Apoteoza scenarističkih gluposti bili su kuhinjski halveti sa Esme. Sada, da proslavimo, zatvorit će se treći Šanli kako bi se u budućnosti imalo sa kime trgovati. 

Veza između Orhana i njegove trudne sekretarice toliko je izbledela da se može kolebati. Za svaki slučaj, u Ferita se zaljubila Ifina rođaka.

 Za što? Da, samo tako! Oko Ferita bi uvek trebale biti tri zaljubljene u njega, ali nesrećne devojke.

 Deda Halis je navodno otišao u Švicarsku, ali zašto je onda Hatuč ovde? Što se tiče Abija i Sune, oni su samo nameštaj u seriji.

 Beril mi je čak i žao. Glumica ima potencijala, ali projekt već igra ulogu petog kotača. 

Općenito, Seyran i Ferit često imaju flashbackove, prisećaju se prošlosti i čak su spremni stopiti se u poljubac, a negde Diyar jeca na laptopu. 

Sinan je otišao dalje i svojoj ženi kupio prekrasnu spavaćicu, ali sa njom neće biti ništa. Možda već skuplja latice ruža koje je razbacao po sobi.

Primjedbe

Najgledanije

Ženskaroš iz Vile 78. Epizoda

BIrsen objavila, a zatim svi portali i profili su prenijeli razvoj događaja za Ženskaroš iz Vile