Ženskaroš iz Vile - Snimanje je u punom jeku! U jednom od trgovačkih centara u Istanbulu počeo je još jedan dan snimanja

📍Snimanje je u punom jeku!


U jednom od trgovačkih centara u Istanbulu počeo je još jedan dan snimanja serije “Ženskaroš iz Vile”.

 Ekipa iskreno moli da se scene koje su videli ne distribuiraju i da fotografije ne cure na internet, ali fanovi rado dele snimke, živopisno opisuju scene koje su snimili. 

Na internet su procurile fotografije sa snimanja na kojima se nalaze Afra Saračoğlu, Mert Ramazan Demir, Ersin Arıdžı, Beril Pozam te novi glumci koji su se pridružili glumačkoj postavi - Džem Sokyut (Sinan) i Pelin Akil (Diyar). Navodi se da su Afra, Džem, Beril i Ersin snimljeni na donjem spratu, a Mert i Pelin na spratu iznad. 

Glavni junaci Ferit i Seyran, šetajući trgovačkim centrom, zastaju i polažu ruke na predelu srca, očekujući jedno drugo. 

Sinan će prići Seyran, pitati je li sve u redu sa njom, a isto će pitati i Ferita Diyar. Feritu će pasti šećer i Diyar će mu dati čokoladu. 

Navodno, tu je i prvi sastanak SeyFer nakon rastanka, nakon kojeg će Ferit doživeti napadaj panike, otići će u toalet i od ljutnje udariti ogledalo, zbog čega na jednoj od fotografija vidimo Feritovu ruku u zavojima. 

Seyran će se također osećati loše, plakat će. Obećavaju da će SeyFer susret biti neverovatno emotivan i nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Primjedbe

Najgledanije

Ženskaroš iz Vile 3. SEZONA 74. Epizoda sa prevodom