Ženskaroš iz Vile - SeyFer pomirenje, Sinan napušta seriju uskoro, spojleri, anlize...

SeyFerovo dugo očekivano pomirenje očekuje se za četiri epizode.
 Seyran će hteti pobeći sa venčanja sa Feritom, ali će se bojati reakcije svog novog suputnika. Sinan je opasan, opsednut i uskoro će se dokazati učinivši nešto što nitko ne očekuje. 

Sinanova ljubav nije čista i nesebična, isto se može reći i za Diyaru, oboje nešto smišljaju, pažljivo to prikrivajući kao ljubav.

 Seyran ne može izbaciti iz glave Diyaru, koju je videla pored Ferita na vestima, ne može ugasiti svoju ljubomoru, melankoliju i beznađe.

 Feritov dijabetes će se pogoršati, izgubit će interes za sve, holding će imati gubitke, Diyar će pružiti ruku pomoći svom Edečku", ali Ferit to neće prihvatiti.

 Gospođa Ifakat, osetivši da “smrdi na nešto prženo” i da će završiti na ulici, počinje smišljati plan za razdvajanje Ferita od Diyare, radi ponovnog spajanja SeyFer.

 Diyar, čiju je pomoć Ferit odbio, osetit će hladnoću njenog dečka i njegovu čežnju za Seyran te će ga odlučiti naučiti pameti. Seyran i Sinan će se posvađati; Seyran će nežno zagrliti Sinana. 

Seyran će uskoro prekinuti sa Sinanom, a tip će pokazati svoju najgoru, psihopatsku stranu, spuštajući se do nasilja. Lik Sinan uskoro će napustiti projekt i više neće stajati na putu SeyFeru.

 Orhan će sa svog računa podići pozamašnu svotu za Betulinu majku, kako žena ne bi izgubila sve što ima. Betul hanim pod srcem nosi dete od drugog muškarca, Orhan nema nikakve veze sa očinstvom.

 Ne očekuje se rastanak para AbSun; Suna će Abidinu podariti prvo dete. Ayšen se neće osvetiti AbSun, devojka će jako patiti, a u glavi Šefiki hanim počet će sazrevati plan kako kazniti Abi i Sunu jer su naneli bol i prevarili njenu kćer.

 Seyran za Suninu izdaju saznaje nekoliko epizoda kasnije, ali ne od same Sune, već od osobe od koje nije očekivala da će čuti tako okrutnu istinu.

 Još jedan novi lik će se uskoro pridružiti glumačkoj ekipi serije, ali tko je on još uvek se drži u tajnosti; također je izvešteno da će nekoliko postojećih likova napustiti projekt. 

Naredne epizode serije će biti sve bolje, scenaristi su već poradili na pogreškama i napravili korekcije, gledateljima će pružiti ono čemu se toliko vesele, a u sledećim epizodama drame ponovno ćemo se susresti sa legendarnim Halis Agom i njegovom snahom Asuman.

                             Serija "Ženskaroš iz Vile"

Primjedbe

Najgledanije