Ženskaroš iz Vile Detaljan opis i analiza 74. Epizode


Nova sezona Je krenula. Epizodu Možete pogledati na Facebooku Turske Serije FD.


 Dakle, prošle su 2 godine, Seyran se prirodnim putem oporavila od raka i obogatila se, tko je dobro pogledao online, recite mi odakle porodici lukavih sestara novac? Mislim da Seyran poseduje vilu Korhan i iznajmljuje je svojoj tetki.

 Ukratko, Seyran je bogata i neovisna, zaprosi svog novog muškarca, a ako treba, kupit će ga i ukrasti. Njen muškarac Sinan je vraški sumnjičav, izgleda jako zaljubljeno, ali rodbini nije rekao za devojku i izbegava tu temu sa porodicom. Suna se udaje ponovno, ovaj put za Abidina. 

Ono što devojci ne možete odbiti je raznolikost, niti jedno ponavljanje. Abi je ostavio Ferita i radi za Sinana. Esme je sada Esme i živi sama u hladnom stanu, dok je Kazim beskućnik i prosi za ručak, a teraju ga popišanim krpama. 

Jarac je ponovno u nemilosti, Seyran mu stvara noćnu moru i drži ga pod čvrstom uzdom. Kazim je morao tražiti da ostane sa Hatidžom, ona ga je pustila samo u kuću posluge, tako mu je i trebalo! Kod Korhanovih je sve stabilno, osim jedne stvari, ako stojite, sednite.

 Brovyastik je sada hranitelj porodice! Sav novac je negde nestao i samo njegovi crteži nakita drže porodicu na životu. Ferit ima svoju radionicu, gde mu pomaže jedan mentalno poremećeni momak, i sada tu, u slučaju duševnih bolova, organizira pogrome, kuća nije njegova.

 Čak i ranije te sezone, Ifakat je popila abortivni čaj i beba je nestala, ali je došla njena nećakinja i njuškala iza uglova. Ifakat je bila potpuno očajna i odustala je, jer je njen bivši ljubavnik uspostavio svoj privatni život bez nje, nakon razvoda od Gulgun.

 Orhan ima novu ženu i ona je trudna. Ona je i prevarantica te se u dosluhu sa nećakinjom Ifakat pretvara da je kći bogatih roditelja, a zapravo joj je majka obična čistačica u bogatoj kući. Orhan je ukućanima najavio ženidbu i dete, svi su bili u šoku, iako su se već trebali naviknuti na ovakav razvoj događaja. Deda je negde odveden, ali kako sad možete jesti kašu bez čarobnih udaraca? 

Gulgun sada samo posećuje sina u vili, živi odvojeno i vrlo je srećna. Ferit jednog dana saznaje za očevu ženidbu, budućeg brata, Abinu ženidbu i Seyranin povratak. Stari bi plakao pet dana i uništio bi dvorac, ali novi Ferit se drži kao krastavac, samo je pustio suzu i razbacao nekoliko crteža sa olovkama po ateljeu, a kod kuće tužno gleda u portret njegove voljene bivše devojke- supruge.

 Specijalist za obrve ima i novu devojku Diyar, očito se školovala za psihologinju i učiteljicu, zna razgovarati sa trogodišnjacima, pa je Feritu pun pogodak. Devojka nastavlja tradiciju svih momkovih kikseva i penje se do njega preko balkona, ali svojom voljom ne želi javno objaviti njihovu vezu. SeyFeri ne održavaju kontakte, ali imaju jaku mentalnu povezanost; kada dođu u isti trgovački centar, osećaju se na različitim spratovima. 

Svatko ima bol u prsima, telo šalje signale - negde u blizini postoji mozak koji se može pojesti! Feritova fotografija sa Diyarom završi u tabloidima, Seyran to vidi i opet oseti bol u prsima, iako se pre toga osećala kao da se udara u prsa, što je odavno zaboravila. 

Diyar je nekako povezan sa Sinanom, možda su iz iste porodice, jer je saznao za njihovu fotografiju i počeo zvati kući i pitati za reakciju rodbine. Suna ima svadbu, navečer slavlje i konačno imamo sastanak SeyFer. Ferit nije hteo, ali je ipak došao na svadbu. 

Tu je naleteo na bivšu, a sudeći po fragu sledeće epizode, ponašat će se civilizirano.... eh, "Ženskaroš iz Vile" više nije torta! Scenaristi su odlučili ne brinuti i krenuti uobičajenim krugom, opet svadba u prvoj epizodi, opet Orhan ima problema sa ženama, opet su nove polovice junaka jarci i manijaci. 

Za promenu su bacili novac na jadnu porodicu Šanly i oduzeli helik Feritu, ali šteta, jako mu je pristajao. Razlog razlaza SeyFer nije prikazan, ali čini mi se da je Seyran njega šutnula. Općenito, junakinja mi se nekako potpuno prestaje sviđati, više ne skriva svoju nadmoć, ali celi ovaj banket, kao i uvek, ide na tuđi račun. Ali Afra je jako lepa i pristaje joj nova frizura, kao i obrazi. Mert hoda uokolo poput malog tužnog medvedića i čini se da okleva glumiti čelo, drži se, mali! 

Da budem iskren, jedva čekam videti koliko su SeyFer svesni i koliko brzo će se prestati pretvarati da su normalni i vratiti se međusobnom jedenju mozga.

Primjedbe

Najgledanije

Ženskaroš iz Vile 3. SEZONA 74. Epizoda sa prevodom