❗SPOJLERI ZA SEZONU 3 “Ženskaroš iz Vile”.

❗SPOJLERI ZA SEZONU 3 “Ženskaroš iz Vile”.


Turski izvori počeli su govoriti o još jednom dodatku glumačkoj postavi "Vodomara"; izveštava se da će se neki od njih vratiti u 3. sezoni iz prve. 

Seyran i Ferit su raskinuli. Halis Aga će inicirati upoznavanje Diyare i Ferita. Lik Diyar je obrazovana devojka iz bogate porodice, što je upravo ono što Ferit treba, kaže Halis. 

Doći će mračni dani u zlatarnici, Halis će toplo preporučiti svom unuku da pobliže pogleda Diyar kako bi spasio porodičnu tvrtku od krize i propasti. Organizira večeru u Yalıju sa porodicom Diyare. 

Ferit će ceniti i suosećati sa Diyarom, a kada je on pozove da budu zajedno, rado će pristati biti njegova ljubavnica. KaySun očekuje razvod, Kayin lik će odleteti u London. 

AbSunina ljubav se ponovno rađa, Suna shvata da je sve ovo vreme bila sa pogrešnom osobom. Abidin i Ayšen će imati težak razgovor, Abi će raskinuti zaruke sa kćeri kuharice Šefike. AbSunino venčanje neće se dugo čekati. Ayšen će biti slomljena.

 Dijabetes Juniora Korhana ponovno će se pogoršati. Suna će, videvši Sinanovu ljubav prema njenoj sestri, savetovati Seyran da bolje pogleda tipa sa kojim je još uvek u prijateljskim odnosima.

 Seyran, susrevši Ferita i njegovu novu družicu u shopping centru, namerno grli i ljubi Sinana. Za nadolazeće zaruke kupovat će u trgovačkom centru AbSun, Ferit i Diyar će biti tamo.

 Ferit, ugledavši pistaciju sa svojim novim "drugom", odluči naučiti Seyran lekciju govoreći joj o njegovim zarukama; kažu da će Seyran izraziti želju da prisustvuje proslavi i podeli ovaj srećan događaj sa Feritom i stanovnicima Yale.

 Serpil će, nakon što se preselila u Yali, postati "uši i oči" Halisa Age, ona će ucenjivati ​​i držati Ifakat podalje. Arapski izvori javljaju da će lik Asuman otići u London raditi, a cenjeni Halis Aga započet će pravne bitke sa Seyran kako bi vratio Yalu u svoje posede. 

Seyran i Sinan će objaviti zaruke. Mnogi trenuci iz Seyraninog života izbrisani su zbog posledica bolesti i psihičkih problema, neobično je i čudno, ali najuzbudljivije, uveravaju izvori.


Primjedbe

Najgledanije

Ženskaroš iz Vile 3. SEZONA 74. Epizoda sa prevodom