Mert Ramazan Demir objavio je fotografiju u Avionu gdje nagovijestio povratak na set


Mert Ramazan Demir objavio je na svojoj društvenoj mreži fotografiju snimljenu u avionu, koja je nagovestila njegov povratak u Istanbul sa Balija, gde se odmarao u sjajnoj izolaciji, dok je snimanje 3. sezone već počelo. .


 Po dolasku u domovinu već su ga u predvorju zračne luke čekali medijski delatnici kako bi ponovno postavili pitanja koja su toliko zabrinjavala i gledaoce i fanove.

 Novinari su Merta pitali je li istina da će on i glumica Afra Saračoğlu imati nove partnere u seriji, Ramo je iznenađeno odgovorio da nema ništa od toga. 

Posle se aktualizirala tema o odmoru na Baliju sa Melek Šahin, s kojom je Ramo navodno viđen na odmoru, no već tada je Mert Ramazan Demir počeo sve negirati, govoreći da je sve to samo nečija izmišljotina. 

Nakon ovakvih reči, novine su objavile vest o AfRamovoj rastavi, nagovarajući glumca da iznese detalje, jer su se fanovi jako zabrinuli, a i njemu će biti bolje nakon objave istine.

 Ramo je morskim psima pera preporučio da što manje vremena provode na jednoj poznatoj društvenoj mreži i da nema u ovoj temi ništa zanimljivo što treba objašnjavati. 

No, ovaj odgovor nije zadovoljio znatiželju predstavnika medija, te su konkretnosti radi potvrdno upitali: “Znači, sada nemate nikoga?”, na što je Mert Ramazan Demir također potvrdno odgovorio: “Upravo tako!”

 Ne gubeći nit razgovora, novinari su pitali glumca hoće li doći do pomirenja; fanovi  su jako zabrinuti oko ovog pitanja, a ne vredi poreći da je par AfRam izgledao tako skladno i da su on i Afra bili vrlo prikladni jedno za drugo No, dobro raspoloženi Ramo ovo je pitanje ostavio bez odgovora i požurio se fotografirati sa fanom, a potom rekao: “Ljubim te” i uputio se prema liftu.

 Recenzenti su uzvratili poželevši majstoru pozornice da se čuva i puno sreće u novoj sezoni. 

No, i nakon Ramovih komentara, fanovi para i dalje su zabrinuti. Svi se i dalje pitaju je li glumačka romansa bila spretan PR potez za promociju "Ženskaroš iz Vile"?

Objavi komentar

Pozdrav hvala vam na komentarima

Noviji Stariji

Facebook

">Responsive Advertisement