Znate čime se sve bavi? Saznali smo sve o glumici iz najpopularnije turske serije!

Znate čime se sve bavi? Saznali smo sve o glumici iz najpopularnije turske serije!

Sa 40. je upisala tečaj napredne glume, a nećete vjerovati s čime se još sve bavi!

“Život je lijep i ja volim živjeti”

Turska glumica Dolunaj Sojsert osvaja srca publike kao brižna majka Neslihan iz serije “Divlje srce”. Sojsert kaže da njezina strast prema glumi nikada neće proći i naglašava da se svaki glumac želi naći u dobrom poslu. Sojsert u dnevnoj rutini jako voli odvajati vrijeme za sebe, a nezaobilaznima, između ostalog, smatra sport, čitanje, kino i putovanja. 

Simpatična Dolunaj s lakoćom se je uživjela u ulogu Neslihan, ali kaže da između njih postoje velike razlike. Dok je Neslihan plaha i u sebi nosi veliku tugu s kojom je teško živjeti, Dolunaj je vesela, pozitivna, optimistična i energična. Vjeruje da duh nikada ne smije mirovati i neprestano uči nove stvari. Sa 40 je upisala naprednu glumu, a trenutno uči njemački te planira studirati psihologiju. Smatra da je gluma profesija koja zahtjeva biti ukorak s vremenom jer jedino tako može biti inovativna i kreativna. 

“Možda mi je najveće postignuće to što imam dobre i bliske prijatelje”

Ponosna je što ima krug dobrih i bliskih prijatelja. Prijateljstvo posebno njeguje i uvijek se trudi naći vrijeme za njih. 

Životni joj se moto mijenja s obzirom na godine, ali uvijek nastoji biti svjesna da ima vrlo vrijedan život i da je to dar te se nastoji ponašati u skladu s time. 

“Život je lijep i ja volim živjeti. Zna biti i vremena kad padnem, ali volim i mjesta na koja padnem”

“Jako volim provoditi vrijeme sama sa sobom”

Neumorna Dolunaj ima i vježbačku rutinu jer je upravo tijelo zaduženo da ostane aktivna na sceni i može se prilagoditi svakoj ulozi. Ne prođe ni jedan da, a da ne pročita barem nekoliko stranica dobre knjige, a jako cijeni i vrijeme za sebe. Jasna je i osjeljiva kada treba odvojiti vrijeme za sebe. Nikoga ne pušta u taj prostor jer je to vrijeme razmišljanja i igre s ljubimcima Muzejen i Safije.

Objavi komentar

Pozdrav hvala vam na komentarima

Noviji Stariji

Facebook

">Responsive Advertisement