Bila je to 72. epizoda serije Ženskaroš iz Vile, a pisci su nastavili koristiti tipkovnicu u anti-vrluzne svrhe.

Bila je to 72. epizoda serije Ženskaroš iz Vile, a pisci su nastavili koristiti tipkovnicu u anti-vrluzne svrhe. 

Orhana su izveli sa parcele, Korhani su celu sedmicu primali saučešća, ali Gulya nije htela gledati licemernog svekra i njegovu ženu. 

Kadinka je besno patila u svojoj sobi, lagano je zadavila Hatuč, pomirila se sa Asuman, a zatim je uspela zaplakati na ramenu Antep femme i počela mrziti Ifu.

 Međutim, Ife je izuzetno osetljiva na tuđe osećaje. Halis ju je postavio na čelo tvrtke. Kadinka se ujutro našminkala, uredila frizuru, obukla odelo i otišla dati zaposlenicima nove upute. 

Prigodno su zaboravili na Ifinu trudnoću, pa je crvenokosoj dementorici stres doprinela njena nećakinja, koja je iz Zaperdišenoka došla živeti u dvorac Korhanovih i osvetiti se Ifi za ubistvo svoje majke gatare.

 Gatara na Ifu prikupila je šokantne inkriminirajuće sadržaje. Ispostavilo se da je crvenokosa poslala svoju svekrvu na onaj svet, a Halis nije ni zazviždao. Ferit i Seyran opet su u sukobu. Razlog tome je neočišćena povjest preglednika. Suna je inzistirala na odlasku u London. 

Devojka ne gubi nadu da će izlečiti svoju sestru. Seyran nije bila nesklona promeni okruženja, ali onda je Ferit odlučio postati kralj mafijaškog sveta, tako da bi na spomen imena Korhan ljudima svih dobi trebale pelene. Deda Halis nije žurio podržati svog unuka, pa je Ferit otišao kod deda Zije po pomoć. 

Zija je obećao pomoći, ali za to će Ferit morati postati vuk samotnjak, lav bez čopora, tigar samotnjak itd.. Naravno, morat ćete se odreći svoje žene, ali ako morate, onda morate. Ferit je pristao na mafijaški tron i samoću, ali kako ne bi kad mu je pred očima primer njegovog tasta?

 Kazya se još nije razvela od Esme, ali opet trči sa cvećem do Zerin i šalje desetke požudnih pogleda prema slatkoj punđi. Pelo nikada neće izbaciti iz serije, jer je sada praktički Feritova najbolja prijateljica. "Uhvatila" je metak, ponudila rame i odvratila majku od podnošenja tužbe protiv Esme, koja je u ovoj epizodi glumila pomadanu fatalnu ženu, ali ju je oteo Mazlum. 

Suna i Kaya imaju bračnu krizu bez kraja, iako je u ovoj epizodi bilo tračaka nade. Suna je rekla svom mužu za Seyraninu bolest. Zajedno su hteli odvesti Seyroš u London i lečiti je, no Kaya je otišao na obračun sa Tarikom kako bi porazio neprijatelja svojom karizmom i neurednom frizurom. 

Kaya je bio vezan, odveden u neki podrum, a sada Tarik ucenjuje Seyran. Ili će odleteti u London i dobiti lečenje, ili će Kaya biti "gotov". Seyran je prihvatila kartu, a onda joj se na putu pojavila Porljušica, koja zna za bolest. Dok se Seyran leči, Pelo će na svoja pleća staviti titanski posao i brinuti se za Ferita.

 Zauzvrat, Ferya će odlučiti da ga je Seyran ostavila zbog udobnog života i, nakon što je pustio brutalnu bradu, postat će glavni mafijaš. Feritova desna ruka bit će Abi, nadimka "Mokri brkovi". Odličan početak treće sezone.


Primjedbe

Objavi komentar

Pozdrav hvala vam na komentarima