Beril Pozam podelila svoje uzbuđenje zbog finala druge SEZONE serije Ženskaroš iz Vile, koja se prikazuje petkom navečer na Star TV-u

Beril Pozam podelila svoje uzbuđenje zbog finala druge SEZONE serije Ženskaroš iz Vile, koja se prikazuje petkom navečer na Star TV-u. 

Glumica, koja u radnji projekta tumači ulogu Sune, jedno je od mladih imena koja zadivljuju svojom uspešnom izvedbom. Beril je privukla pažnju emotivnom oproštajnom porukom koju je napisala svom kolegi Emreu Altugu na društvenim mrežama: 

         :)  “Srce mi je slomljeno.” 
Također je izjavila da se nije mogla oprostiti od Emrea Altuga jer nije bila na setu taj dan i također je podelila da se jako dobro slažu, navodeći da svi vole Emrea Altuğa.

         :)  “Jako ga volimo, svi naši prijatelji. Odana sam mu svim srcem. Drago mi je da on postoji." 
Kao što se verovatno sećate, Emre Altug, koji je u seriji tumačio ulogu Orhana, napustio je priču nakon smrti svog lika.

 Beril  je govorila i o finalu druge sezone serije, podsetivši da u petak, 07. juna, projekt završava 73. epizodom. Glumica je naglasila da će ovo biti vrlo uzbudljiva epizoda.

        :)  “Malo smo tužni. Uskoro idemo na pauzu. Ne znam što će se dogoditi sa novom sezonom, ali jednako sam uzbuđena kao i svi ostali. Znam da će ovo finale sezone imati, kako da kažem, vrlo zanimljive i uzbudljive trenutke”. 

Naglasivši da u seriji ima mnogo iznenađenja, Beril je dodala da će se u finalu sezone dogoditi vrlo zanimljivi događaji.



Primjedbe