Predstavnicima štampe nije promakla sjajna Afra i požurili su joj postaviti pitanja koja ih muče.

🏆 Još jedna nagrada u kasici prasici Afre Saračoglu✿ ° • ┈┈ •• ৡ✵ 
❥══❥❥ 

Jučer je u Turskoj je održana svečana dodela nagrada poznatog tabloida "Ayakli Gazete Awards" na kojoj su nagrađeni glumci filmskih i TV serija. Te je večeri glumica i model Afra Saračoğlu primila nagradu u kategoriji: “Najbolja glumica”.

 Predstavnicima štampe nije promakla sjajna Afra i požurili su joj postaviti pitanja koja ih muče. Nakon što su glumicu pitali kako je, počeli su joj čestitati na zasluženoj nagradi.

 Afra se zahvalila novinarima rekavši da je neopisivo srećna i da je ovo bila prekrasna večer za sve glumce jer su se svi maksimalno trudili i radili, a nagrada je rezultat njihovog truda pa je jako dobro raspoložena . 

Novinar nije propustio priliku pitati glumicu o pomirenju sa partnerom i dečkom iz TV serije Mertom Ramazanom Demirom, a Afra je na to pitanje samo zahvalila novinaru, no njeno “hvala” nije mu odgovaralo te je odlučio saznati zašto javna osoba ne voli i toliko izbegava temu svog privatnog života, jer im ona može pružiti barem malo informacija o svojoj vezi.

 Afra je odgovorila da zapravo odgovor na to pitanje leži u površini - ona je maksimalno koncentrirana samo na posao. Zbog nedavnog incidenta sa glumicom su suosećali i morski psi pera. 

Podsećam, a evo i linka  lopov je ušao u kuću Afre dok je snimala i tom prilikom joj je ukradeno nekoliko komada nakita. Afri je bilo neugodno zbog ove teme i izrazila je nevoljkost da razgovara o ovom incidentu, budući da ju je potkopao, osećala se uplašeno i šokirano onim što se dogodilo.

 Na kraju se Afra obratila novinarima sa molbom da je ne čekaju pred kućom u kojoj živi i, zahvalivši im na pažnji koju su joj posvetili, otišla je i nastavila primati čestitke i uživati u prekrasnoj večeri za nju. Gečmišč Olsun, Afra-hanim, i naravno tebrikler🎉





Primjedbe