Fanovi Cagataya Ulusoya dugo su čekali da se slavni glumac pojavi na televiziji.


Fanovi Čağataya Ulusoya dugo su čekali da se slavni glumac pojavi na televiziji. 
Osobito u prethodnoj sezoni svi su bili uzbuđeni zbog mogućnosti prikazivanja serije "Strašilo" na televiziji, no projekt je kasnije obnovljen i emitiran na Netflixu pod imenom "The Tailor". Poznati glumac, koji se pre projekta "Krojač" pojavio pred publikom u drugoj digitalnoj seriji pod nazivom "Yešilčam", pojavio se i pred svojim fanovima u Netflixovoj seriji pod nazivom "Kübra", istovremeno sa novom televizijskom serijom pod nazivom "Nemilosrdni". 


Čaga, koji se poslednji put pojavio na televiziji sa serijom “Plima i oseka” emitiranoj između 2013. i 2015. godine, vratio se na filmska platna mnogo godina kasnije, ovaj put sa serijom “Nemilosrdni”, no taj povratak nije imao tako velik učinak, kako se i očekivalo. Glumčevi fanovi iskazali su mu intenzivnu podršku na društvenim mrežama. 

Serija "Nemilosrdni" također je privukla pažnju svojom radnjom, ali kada pogledamo gledanost, ona ostavlja nedostatke. Gledaoci projekta dele brojne objave u kojima kažu da im se jako svidela priča i glumčeva izvedba. 

Međutim, ima mnogo ljudi koji kažu da im je žao zbog postupaka Čage  i da su ocene niske.

 Glumčevi fanovi trenutno su srećni zbog njegovog povratka na televizijske ekrane, no čini se da nisu baš zadovoljni napredovanjem serije “Nemilosrdni” u gledanosti.


Primjedbe