Ženskaroš iz Vile - Mehmet Barıš Günger, koji je preuzeo svoja zakonska prava, doneo je odluku u vezi sa Pelinim detetom.

📍Scenarist serije "Ženskaroš iz Vile"  Mehmet Barıš Günger, koji je preuzeo svoja zakonska prava, doneo je odluku u vezi sa Pelinim detetom. 

U kući Korhanovih opet se sve pomešalo i sada je tamo zavladao potpuni kaos. Igre slavne porodice su završile, a njihove tajne jedna po jedna počinju izlaziti na videlo. 

Dolazi vreme za osvetoljubivu Seyroš, koja svoju patnju i suze neće poštedeti i nikome oprostiti.

 Njeni će postupci biti promišljeni i dosledni. Kazim će izvršiti pritisak i zahtevati da se Seyroš vrati u Yali. 

Snimljena je scena kako bi se razjasnio odnos između Abidina i Ferita; prema jednoj verziji, Abidin će dobiti zadatak voziti Seyroš, koja će tokom putovanja tražiti da zaustavi auto, a kada izađe, sakrit će se od Abija; prema drugoj, Ferit će zahtevati da Abi pronađe njegovu Seyroš.

 Seyran će u 48. epizodi staviti točku na vezu sa Feritom. Ferit će poludeti bez nje, molit će je da mu se vrati, izvinuti  joj se i priznati joj ljubav, ali Seyroš će biti uporna. 

No, razvod glavnog para ne dolazi u obzir i već u 50. ili 51. epizodi Seyroš, već u poziciji, vraća se u Yali. Halis aga će se izvinuti Seyro zbog svog lošeg odnosa prema njoj, ali će mu ona reći da je prekasno za izvinjenje. 

Opet se predviđa da će Halis umreti u sledećih 5 epizoda, a kada ova tužna vest stigne do Seyroš, ona će izgubiti svest. 

Gulgun će biti potkopana i slomljena, a jedina osoba kojoj veruje bit će Seyroš i zajedno će izneti lažljivu Pelin i njenu majku na videlo i učiniti da pate oni koji su ih povredili. 

Nakon Seyrinog povratka u vilu, njen odnos prema Feritu bit će hladan i ravnodušan. 

Popularni izvor tvrdi da će se pravi otac Pelinog deteta pojaviti u sledeće dve epizode, a obećava i povratak Yusufa u seriju kako bi dovršio otvorene priče vezane uz njega. 

Suna će biti hladna prema Kayi, jer još uvek gaji osećaje prema Abiju i čim ispuni svoj plan osvete, napustit će Kayu. 

Nakon toga će objasniti Abidinu zašto je pristala udati se za Kayu, a postoji i verzija da će taj brak u početku biti fiktivan, ali će se kasnije razviti u stvarne osećaje. 

🙄 Molim vas da budemo strpljivi i da ne kritiziramo Güngerov rad odmah, jer on sada aktivno radi na razotkrivanju i ispravljanju onoga što je Leyla Uslu Oter pobrkala.
                      
      🙄serija "Ženskaroš iz Vile"



Primjedbe