Afra Saračoglu ( Ženskaroš iz Vile ), intervju za Harper's Bazaar (2023.)

Afra Saračoglu, intervju za Harper's Bazaar (2023.)

– Koji je izvor energije i svetlosti koju reflektirate od ekrana? Jeste li uvek dobro raspoloženi? Ili kad osetite da raspoloženje pada, što učiniti da ga ponovno podignete?
    
      📌"– Mislim da je sposobnost da se vidi šira slika i da se ne opterećuju sitnim detaljima života izravno proporcionalna energiji čoveka. O nama ovisi hoćemo li posvetliti ili potamniti svoj unutarnji svet. Radije koristim svu svoju unutarnju energiju u dobrim namerama. Mislim da je to razlog refleksije svetla od ekrana".

– Kakav je osećaj biti jedan od najpopularnijih glumaca na društvenim mrežama? Kao da vas netko stalno promatra... Što činite da zaštitite svoju privatnost od društvenih mreža?
   
      📌"– Zapravo, mislim da nisam baš blizka društvenim mrežama. Ne mogu reći da sam aktivna. Koristim svoje račune na društvenim mrežama za podizanje svesti. Radije koristim neke događaje za koje smatram da trebamo preuzeti odgovornost, kako individualnu tako i društvenu, da doprem do šire publike. Kao glumici, smatram da je prikladnije sudelovati u društvenim mrežama na ovaj način. Retko delim svoj privatni život i svoja iskustva na društvenim mrežama jer verujem da što se više ljudi meša u moj život, to se više gubi magija lika koji glumim".

– Kako biste opisali vlastiti stil? Što imate u svom ormaru?
       
   📌" – Ne trošim puno vremena na garderobu jer toliko radim da nemam priliku puno kupovati. Ali imam savetnika čiji mi se stil sviđa. Naši ukusi se poklapaju i ja mu verujem. On ulaže u stvari koje su bezvremenske. U privatnom životu ne radim kompromise po pitanju udobnosti. Ne odričem se traperica i tenisica".

– Što za vas predstavlja nakit? Što tražite kada uparujete nakit sa svojim stilom?
     
   📌"– Značenje i energija vaših radova važni su mi koliko i njihova lepota i originalnost. Kada izražavam vlastiti stil nakita, nastojim ga zadržati jednostavnim, ali sofisticiranim, ponekad klasičnim i bezvremenskim".



Primjedbe