Postoje novi razvoji za ambicioznu novu sezonu dramske serije pod nazivom "Sakri me".

Postoje novi razvoji za ambicioznu novu sezonu dramske serije pod nazivom "Sakri me". 

Datum emitiranja dugo očekivanog projekta objavljen je na kanalu Star TV. Projekt će sa prvom epizodom biti prikazan u četvrtak, 02. novembra u 20 sati.

 Fanovi Džemre Baysel i Uraza Kaygılaroglua, glavnih glumaca serije, već dele komentare na društvenim mrežama, ističući da su jako uzbuđeni. 

Za očekivati ​​je da će ovo dvoje mladih i uspešnih imena ovim dramatičnim projektom postati jedan od omiljenih TV parova sezonež mi 

Radnja prve epizode projekta "Sakri me", je sledeća: Mete i Naz miljenici su svojih bogatih i uticajnih porodica. 

Oboje su razmaženi i navikli su od života dobiti sve što žele. Njihova priča, koja počinje obećanjem njihovih porodica  u detinjstvu, vodi do braka. 

Međutim, iznenadna pojava Nazine sluškinje, Indžil, koja je sa njim od detinjstva, natera Metea da preispita sve odluke koje je doneo u životu.

Ć Hoće li ovaj susret Indžil i Metea promeniti smer priče koju je Naz napisala svom svojom odlučnošću i omogućiti Meteu da pronađe pravu ljubav? Glumačku postavu serije u produkciji OGM Picturesa, redatelja Nadima Güča i scenarija Armagana Gülšahina i Nergisa Otluoğlu Akoglua čine i sledeća imena:

 Asude Kalebek, Šenay Gürler, Džeyda Duvendži, Sevinč Erbulak, Gökšen Ateš, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Ačelya Devrim Yilhan, Sila Korkmaz, Emine Uyar i Tamer Levent.




Primjedbe