Opis serije #BambaşkaBiri💫

Opis serije #BambaşkaBiri💫

💥Brutalno ubistvo Hamdija Atilbaya u šumi spaja puteve mlade tužiteljice Leyle (Hande Erçel), koja želi ostaviti svoju komplikovanu prošlost iza sebe i uspostaviti novi poredak, i ambicioznog novinara Kenana (Burak Deniz), koji ima strukturiranu i život ispunjen slavom. Međutim, ovo ubistvo nije samo glasnik kraha njihove ljubavi već i istine koje znaju o njihovim životima.

Nesvesni da su upali u vrtlog u kojem će očajnički želeti jedno drugo usred sukoba interesa, ova dva ambiciozna lika ukrštaju se. Lepa i odlučna tužiteljica Lejla, Kenan je odmah na prvi pogled oduševljen. Međutim, Lejla je sumnjičava prema Kenanu, koji zbog svojih novinarskih ambicija čuva ono što zna za sebe. Lejla, koja u njemu oseća neobjašnjivu nelagodu, shvatit će mnoge stvari kada upozna stranca iza Kenanovih očiju.



Ono što Kenana privlači ubistvu koje je potreslo zemlju nije samo njegova vrednost vesti. Ne mogavši se držati podalje od tužioca kojeg je sreo u ovom kontekstu, Kenan se trudi da se još više približi Lejli. Lejla oseća isto, ali mnogi razlozi, uključujući činjenicu da je Kenanov otac glavni tužilac Turan, prisiljavaju je da se drži podalje od Kenana. Međutim, Lejla previše polako ne može odoleti da je privuče čovek kojem se svi dive.💥

Primjedbe