LEGENDARNE SERIJE KOJE SE U TURSKOJ NE ZABORAVLJAJU AŞK- I MEMNU - ZABRANJENA LJUBAV, STRASTI ORIJENTA

LEGENDARNE SERIJE KOJE SE U TURSKOJ NE ZABORAVLJAJU
Mnogi ljudi požele naučiti turski nakon gledanja turskih TV serija. Serije o kojoj ću govoriti izazvale su veliku buku u Turskoj. Ulice turskih gradova bile su prazne kada je počelo njihovo emitiranje.
Prikupio sam za vas izbor onih serija koje je 99% videlo i čulo svako u Turskoj. Mnoge reči iz ovih serija postale su citati, a likovi poznati. Još uvek se revidiraju i ne mogu se zaboraviti.

AŞK- I MEMNU - ZABRANJENA LJUBAV, STRASTI ORIJENTA
Ova serija je osvojila i Tursku. Ovaj je projekt doneo slavu Beren Saat. Prava za prikazivanje TV serije prodana su na više od 30 TV kuća diljem sveta. U Turskoj je ova serija dobila dosta nagrada. Događaji televizijske serije vrte se oko čoveka po imenu Adnan. Supruga mu je umrla pre 11 godina i od tada se izolirao od svog uobičajenog svetovnog života. Adnan odgaja dvoje dece i nećaka Behlula - svetlog predstavnika "zlatne" mladeži Istanbula. Jednog dana Adnan upoznaje mladu devojku Bihter. Sastaju se na groblju, gde Adnan obilazi mezar supruge, a Bihter svog oca. Serija se pretvara u ljubavni trokut dok se osećaji rasplamsavaju između Bihter i Adnanova nećaka. 



Primjedbe