KÜL / PEPEO Završeno je snimanje filma Pepeo u kojem glume Alperen Duymaz i Funda Eryiğit.

KÜL / PEPEO 
Završeno je snimanje filma Pepeo u kojem glume Alperen Duymaz i Funda Eryiğit. Erdem Tepegöz režirao je film za Netflix. Mehmet Günsür je također u glumačkoj postavi Küla, čiji je scenarij napisao Erdi Işık.
Film koji su mnogi od nas čekali sa nestrpljenjem! Od onog trenutka kada je objavljeno da će se Alperen i Funda naći u ulozi ljubavnika! To dvoje glumaca,  koje smo sa velikim zadovoljstvom gledali u seriji Son yaz kao zeta i punicu uspjeli su zaintrigirati javnost najavom ovog projekta. 
Malo se zna o filmskom sadržaju kao i o početku emitiranja na Netflix mreži, ali znamo da Duymaz daje život stolaru po imenu Metin Ali a Funda daje život liku Gökçe, supruge vlasnika izdavačke kuće kog glumi Mehmet Günsür. 
Gokce je u ruke stigla knjiga koja je promijenila njen svijet, odvela ju u drugu stvarnost i stvorila novu dimenziju sa stolrom u kojeg se zaljubljuje . Zašto baš u njega i koja je uloga knjiga u svemu tome  - nadam se da ćemo imati prilike vidjeti. 
📌Iako je snimanje završeno u rujnu, za sada nema dostupnog videa - najave na YT a ni fotka nije službeni plakat već je djelo jedne od Alperenovih fanica. 👏👏👏😍🤩





Primjedbe