Šerbet od Brusnice 71. Epizoda Detaljan Opis i Analiza

Epizoda "Brusnica" bila je jednako zanimljiva kao i predavanje o kvantnoj fizici koje se drži kokošima na farmi peradi. 

Pa, tko želi gledati kako se Kivildžim još jednom odlazi razvesti od Omera? Trebao im je sudac na državnoj razini zabraniti treći put prijavu veze, da se statistika ne pokvari. Štoviše, Kivi se čak i naljutila i ponaša se kao potpuna budala.

 Omer je već bio priznao ljubav i gledao sa čežnjom, a Kivin novi dečko bio je poput kefira kojem je istekao rok trajanja. Napravit će samo palačinke, a to nije činjenica. Nema čoveka! Čak i kao manijak ne hvata se. 

Bez karizme, bez bibera, bez belog luka. Doga ima jedan kratki spoj koji vodi do drugog. Ili udiše morski zrak sa Fatihom, ili uzdiše na Girayevom ramenu, a Girya kao da pametno govori (uči, odgajaj kćer, još ćemo imati vremena dobiti bebu), ali priča sa maćehom je sve pokvarila. . 

Sav šarm i sjaj para je nestao, pa Nilay popunjava sve rupe u zapletu. Ili je čitateljica ili poslovna žena, a sada je odlučila izdati knjigu. 

Gorkem u međuvremenu želi namamiti Mustafu i Nursemu u zamku, ali Nursema je već na oprezu. Nakon dva braka ona više nije laka meta. Pembe opet sedi na svojoj omiljenoj sofi i puno se trpa, Meryem neguje malenu Alev, približavajući se Apu. 

Ne znam kakav je tu magnetizam? Makar su prvi Apo brkovi bili  privlačni, a ovde ne možeš ni sim-salabima. Blogerica ide u korak sa modom i od Metehana pravi klauna, tj. sevgelimnogo sevgilim, koji će postati žrtva lajkova i repostova. 

Čak ni u epizodi nisu mogli popraviti razdore u tvrtki Unal, pa su nosili ventilator od ureda do ureda, a Fatih je čak branio bratovu čast, ali već u fragu se zaglavio nekakav mamzel. 

Sada nisu samo Dogi narasli rogovi, već je i Garkuša pala pod klizalište. Ispada zanimljivo. Čim Fatihove žene zatrudne, on trči usijati svoj čarobni štapić.

Primjedbe

Najgledanije

Ženskaroš iz Vile 78. Epizoda