Nova serija Tajni Vrt sa Muratom Yildirim i Ebru Šahin je počela


💥 Glavni glumci serije govorili su o svojim likovima i seriji.


Murat Yildirim, koji u seriji tumači lik Demira, poznatog arhitektu, rekao je da će publici predstaviti seriju sa vrlo živopisnim sukobom:
    📌“Borbe svih likova u vlastitim pričama vrlo su dojmljive. Odnosi među likovima vrlo su realistični. Povjest je puna iznenađenja. To je ono što me se najviše dojmilo.” - rekao je.

Yildirim, koji se pojavio pred kamerama u šarmantnom gradu Marakešu u Maroku za The Secret Garden, opisuje svoj lik na sledeći način:
    📌“Demir je vrlo uspešan arhitekt koji živi u Marakešu. Budući da nije bio zadovoljan svojom porodicom, napustio ih je i odselio. Jedan je od onih koji veruju da decu trebaju odgajati pravi ljudi i osetljiv je na tu temu. Iako se drži podalje od ljudi, on je definitivno vrlo osetljiva osoba."

Ebru Šahin, koja glumi snažnu, mladu samohranu majku u seriji, ovako opisuje Nazli:
     📌 “Nazli, koja je od svog sina preuzela želju da ostane jaka i izdržljiva, uprkos finansijskim poteškoćama i životnim nedaćama, snažna je i neovisna žena, odgovorna majka koja se bori za Memu. Smirenost i mekoća koju je zadržala usprkos svim udarcima i teškoćama čini je hrabrijom i čvršćom osobom u stvarima koje se tiču njenog sina!”

Opisujući seriju kao topao i stvaran projekt, Ebru nastavlja svoje reči ovako:
     📌“Ujedinjuje, posebno samohrane majke i one koje su majke koje pokušavaju preživeti, a da ih teret života, teškoće koje proživljavaju i sve to ne shrvaju, ne odričući se svoje istine i prekora koje mogu izneti zbog usamljenosti. Kada sam čitala o ovom projektu, videla sam borbu žena oko sebe i moje porodice, pa mi se priča učinila vrlo relativna i realna. Naravno, ne mogu reći da je to istina, ali mogu reći da mi se posebno svidela Nazliina svestranost, njena želja da ne ide lakšim putem i njeno razumevanje kako pronaći vlastiti put.”

Primjedbe

Najgledanije

Ženskaroš iz Vile 78. Epizoda

BIrsen objavila, a zatim svi portali i profili su prenijeli razvoj događaja za Ženskaroš iz Vile