Šerbet od Brusnice SEZONA 3. Detaljno opis i analiza 1. Epizode


Srećna treća sezona, izvolite 🤭

Je li netko bio zabrinut za Gorkem? Zaboravi i izdahni. Živa, neozleđena, prošla sa ogrebotinama i prelomom. 

Čak je i beba neozleđena i sada Garkuša drži Fatiha i porodicu "za uzde". Fatya se i dalje pokušavao razmetati i zahtevao razvod, ali je Garkuša zapretila da će prijaviti policiji i obećala da će biti krotka i verna supruga. 

Sada će supružnici živeti u odvojenim sobama, a Gerkem svako jutro grli Nilay i naziva je svojom voljenom sestrom. Drastične promene. Svatko ovde bi se uplašio. Stoga Nilay sugerira da je Garkuša na ženskim antidepresivima. Nilay također misli da dete nije Fatihovo. 

Štoš, neka pita Mustafu gde je radio DNK test. Nura je ostala potpuno sama. Nitko se ne seća Umuta, Ruzgar je bio oduševljen i nije ostalo ni traga, ali Giray je Dogi ponudio ruku i srce, ali ne zbog Aške.

 Svoje podvale sa maćehom želi vešto sakriti. Zlatokosa kadinka već je dugo i kvalitetno dominantna, a Doga je zgodna ovca Dolly, sa kojom se može i zeznuti. 

Kiva je odlučila pobrkati stvari u ovoj epizodi. Čim je saznala za vezu između Garkuše i Omera, napila se, otišla kući sa dečkom iz kafića, popila kafu, ležala na sofi, a zatim organizirala osvetnički halvet i odlučila se razvesti. 

Gde je dosadna i logična Kivi iz prve sezone? Omer se i dalje nada da će kadinku urazumiti, ali Apo se pojavljuje i zahteva da napusti tvrtku. Licemerno, naravno. Pogotovo s' obzirom na to da je sam Apo trčao levo. 

U međuvremenu, negdje u Nemačkoj, Alev rađa, ali porod ne ide glatko. Alev je tehnički odbačena, jer se producenti nisu složili sa glumicom i sada je Apo samohrani otac, no novopečena dama ga već sada obasipa ljubavnim pogledima. 

Pleme se upravo pomirila sa činjenicom da će njena snaha živeti u njenoj kući i tada Alev više neće polagati pravo na Apoa. Ali Pembe se rano, rano opustila. Nova suparnica već diše za vratom. Postoji osnova za treću sezonu. Nadam se da nitko od likova neće biti eliminiran na turski način. Neka su svi  srećni.

Primjedbe

Najgledanije

Ženskaroš iz Vile 3. SEZONA 74. Epizoda sa prevodom