LEYLA 2. Epizoda Detaljana Analiza i Sadržaj


Druga epizoda "Leyle"... 🤭


U epizodi je prikazana jedna kontinuirana dobrotvorna izvedba maćehe Nur, koja je besprekorno odigrala ulogu neutešne udovice. 

Tufan sa pravom može dobiti nagradu “Lošpan godine” jer je naseo na sve.

 Evo Nur je navodno iz kuće isterala muževljeva zla rodbina, evo udovice koja sa koferom šeta gradskim parkom, a onda ljutito jeca na muževom grobu i čupa kosu na glavi. 

Srce mu je zalepršalo kao list na vetru, savest ga je gušila, oči su mu se napunile suzama, a seda kosa pojavila se u strnjici. 

Tada je Tufan odlučio da jednostavno mora pomoći Nur. Kadinka je odigrala još jednu tragediju, a onda joj se ljubavnik poigrao.

 Glumio je da je rođak koji je trebao naći krov nad Nurinom glavom, ali nije išlo. Zatim je Tufan doveo Nur u svoj momački stan.

 U drugom činu tragikomedije Nur je dala Tufanu da popije malo vina, a onda je nogometaš priznao da je upravo on oborio Kadinkinog muža i nestao u noći.

 Naravno, zvao je hitnu, ali se nije vraćao jer mu je karijera bila u usponu, ugovori, intervjui. Nur je zaplakala reda radi, a onda je, onako erotski pokisla u tuš kabini, zamolila Tufana da ostane, inače joj je hladno i usamljena je i nijedno ćebe ne bi ugrejalo njenu ranjivu dušu. 

Toufik je ostao, ali to nije bilo dovoljno. Već sledećeg dana Nur je doživela vrhunac. Odlučila je odglumiti samoubistvo. Toufik je ostavio snahu u klubu i odjurio u stan u akciju spašavanja. 

Nur se odmah predomislila o samoubistvu te se poslužila svojim čarima i usnama. Tufana su odmah otpilili i čim je zakopčao košulju, mlada je uletela u stan. 

Nur je stajala uza zid sa pogledom "pa nisam ja kriva, on je sam došao", Tufan je primio čahuru, a mlada je otišla, zalupivši vratima. Smešno je što Nurin ljubavnik ostaje maksimalno smiren u ovoj situaciji. 

Pa, pomislite, ovo mu je drugi put u životu da njegova sevgelimnaya spava sa nekim drugim za novac. Ovo je za opće dobro i svetlu budućnost! Što se tiče Leyle, devojka je općenito dobra - i figurom i dušom, ali kao osvetoljubiva žena prilično je slaba. 

Leyla je pristala raditi za Nur u vili i dala otkaz u restoranu, ali cela je njena priča zamagljena. Čim je mlada žena videla ožiljak i fotografiju sa Džinom, strategija je pala u vodu. 

Nur pokušava saznati sve o ElaLeyli, do najsitnijih detalja, a Leyla je iz nekog razloga otišla do kante za smeće, iz nekog razloga tamo još uvek bacaju klinci sa ulice za koje nikoga nije briga, iz nekog razloga gospođa za smeće govori glupe i nejasne fraze, a deda smeće tri sekunde kasnije saznao je da je njegov štićenik još živ. Devojčina tajnovitost je beskorisna.

 I dete bi je prevarilo, ali scena sa Dživanom u bazenu je simpatična. Siguran sam da je temperatura vode porasla za sedam stepeni. Gluma mladih glumaca je pristojna. 

Verujete u decu, brinete za njih, ali želite da Leyla bude proračunatija i logičnija, jer trenutno je Nur tri koraka ispred.


Primjedbe

Najgledanije

Ženskaroš iz Vile 76. Epizoda sa prevodom

Ženskaroš iz Vile 3. SEZONA 77. Epizoda LIVE