LEYLA 1. Epizoda detaljan opis i analiza

 

Sada je vreme da izvadite maramice, glicin i Corvalol, jer Leylina maćeha je takav gmaz. Prevarila je oca, uvredila je devojku, njen se ljubavnik skriva negde u grmlju jorgovana, a žena čeka da joj nevoljeni muž proda kuću kako bi ukrala zaradu i nestala. 



Sjajan plan. Pouzdan, kao švicarski sat. Mala Leyla je uspela čuti razgovor svoje maćehe sa svojim ljubavnikom. Pojurila je što je brže mogla upozoriti tatu. Naravno, otac nije odmah poverovao. 

Dobro je da je na kraju razum prevladao nad osećajima. Muškarac je sakrio novac, a svoju torbu napunio vrećicama i drugim smećem.

 Ovde je, naravno, veliko pitanje zašto kupci nisu prebacili novac na bankovni račun i zašto su od javnog beležnika izašli sa sportskom torbom?!

 Dobro, malo je verovatno da će netko otići osigurati sportsku obuću ili uniformu, ali tata glavnog lika poslužio se trikom i to sa razlogom. Čim je izašao iz zgrade, motociklisti su mu oteli torbu i odjurili. 

Čovek se vratio kući bez ičega, a njegova žena Nur odigrala je celu komediju. Tešila, podržavala, obećavala da će neumorno raditi sa svojim mužem, ali navečer je otrčala ljubavniku :) Ljubavnik je pokazao samo vreću smeća i odjurio. 

Nur se mlatila u histeričnom napadu, a onda je iz grmlja izašao Lejlin tata. Usledio je novi skandal. Nur je priznala da ga nikada nije volela. Da bi svoje reči potkrepila delom, muža je čak udarila kamenom i pretrčala cestu. 

Lejlin tata je potrčao za Nur, ali ga je udario auto. Auto je vozio poznati nogometaš, ali je pobegao sa mesta nesreće, a Lejlin otac je preminuo. Nur je još mogla spasiti muža, ali nije htela. Nakon tragičnog događaja zlikovcima su potpuno odvezane ruke. 

Zlostavljanje Leyle se nastavilo. Nur i Mali su devojku zaključali u ormar, uzeli novac, a Leylu odveli na deponiju.

 Nur je želela da njena pokćerka okusi “slasti” života kroz koji je prošla i sama njena maćeha. Na odlagalištu se Leyla odupirala lokalnim pravilima i običajima. Devojka ima prijatelja. 

Džino je također živeo na deponiji, ali sa određenim privilegijama. Za sada je sve maglovito, ali za dve-tri epizode bit će jasnije. Nur je glumila neutešnu udovicu, a na sahrani je upoznala nogometaša Tufana.

 Usmrtio je Leylinog oca, ali mu savest nije dala da mirno spava. Odvagavši sve za i protiv, Nur je brzo opkolila nogometaša, a onda je došlo do vremenskog skoka i sada je Leyla već Eda. Lepo, odvažno, oštro. Ona je također kuhar u restoranu, ali se ne češlja pre kuhanja. 

Možda u tome i ima neke draži, ali ne u ugostiteljstvu. Nur je postala društvo. Novi muž, puna kuća, deca, doručak sa prekrasnim jelima. I sama nosi marke i zlato. Čak je i svog ljubavnika ostavila u vili, samo što ga je oženila Tufanovom sestrom. 

Kao rezultat toga, EdLeyla je upoznala Nurinog sina. Dživan je odmah pao pod EdLeylin rollercoaster šarma i karizme, a to je upravo ono što devojci treba. Nur nije stajala po strani i nahranila se grahom. 

Cenila je Edine kulinarske sposobnosti, ali nije mogla probaviti jelo. Psihološke traume iz detinjstva. Bit će zanimljivo videti što će se dalje dogoditi.

 Nakon poslednjeg dosadnog projekta, Džemre preuzima novu ulogu. Sukob između maćehe i pokćerke obećava da će biti epski. Pa, u Dživanu, EdaLeyla je videla "smetlište Džino". Nadam se da se zbog ovoga neće promeniti planovi za osvetu.

Primjedbe

Najgledanije

Ženskaroš iz Vile 3. SEZONA 74. Epizoda sa prevodom