76. Epizoda Ženskaroš iz Vile - Detaljana Analiza - Došlo je do pomaka...


U 76. epizodi "Ženskaroš iz Vile" došlo je do pomaka, jer su se SeyFer pokušali ponašati kao odrasli. 


Seyran je podržala svog bivšeg supruga i čak donirala skice tvrtki, ali kupci su videli tuđi "rukopis" i nisu pristali sklopiti ugovor bez autora. Ferit je odlučio nagovoriti Seyran i uključiti je u izdavanje zbirke, ali je pritom saznao da se bivša ponovno udala i drago mi je što nije bilo svađe i drame.

 Čak je i Diyar napisala dijaloge i sada Kadinka već pomaže Feritu da razgovara sa Seyran, a noću pušta Korhanovljevog unuka u svoju kuću. Diyarin deda nije srećan zbog ovakvog razvoja događaja.

 Zet alkoholičar već je uništio njegovu kćer, sada drugi alkoholičar prati njegovu unuku, ali baka nagovara muža i sada Ferit dobiva priliku da se rehabilitira u očima starije generacije. 

Da biste to učinili, morate doći za sedmicu dana i zatražiti Diyarinu ruku, ali Ferit još uvek ne zna za to, jer on i Seyran nacrtaju skicu crvenog prstena, a Sinan daje svojoj ženi prsten sa plavim kamenom i tu prestaju podvizi.  

Sinanova mama se pretvara da je bolesna žena kojoj skaču kolesterol, glukoza i krvni pritisak. Testovi su lažirani, a sin mora ostati nadohvat ruke da snaha bez korena ne baci urok. Seyran je imala druge planove za život. 

Već je pronašla dvorac u kojem je želela sviti svoje gnezdo. Ferit je čak odobrio životni prostor, ali je Sinan opet napravio gaf. 

Bez razgovora sa suprugom i rekavši joj da ne može sada ostaviti majku zbog njenog zdravlja, Sinan je počeo ponovno izmišljati točak.

 Lagao je da se kuća može iznajmiti tek za tri meseca, ali trgovac nekretninama rekao je Seyran da ga nitko nije kontaktirao.

 Nakon što je poludela, Seyro je otišla u tvrtku Kokhanovih i odlučila podržati Ferita. 

U međuvremenu, Suna i Abi igraju ulogu nameštaja. Kazim pije kofuško i malo toplije gleda svog novog zeta jer je Abi Korhan bolji od vozača. 

Gulya je počela kockati i troši novac u kasinu. Orhan više nije nestrpljiv da se oženi svojom ljubavnicom, ali njenoj majci trebaju samo novac i titule. Šefikina kći želi se osvetiti Abiju i Korhanovima, ali za sada samo greje uši na vratima. Sada stvar ostaje mala. 

Ferit i Seyran će se sastati kroz zajednički cilj. Još par epizoda i Diyar i Sinan će postati antagonisti. Pa netko treba zatrudnjeti, inače će biti i treća sezona.


Primjedbe

Najgledanije

Ženskaroš iz Vile 76. Epizoda sa prevodom

Ženskaroš iz Vile 3. SEZONA 77. Epizoda LIVE