Ženskaroš iz Vile - Afra Saračoglu postavila uslov?


Afra Saračoglu postavila uslov?
Kriza u vezi između Afre Saračoğlu i Merta Ramazana Demira nastavlja se i uzima sve više maha.


 Kako navodi magazin Akšam, glumci čije je prijateljstvo na setu preraslo u ljubav letovali su odvojeno, a sada se Afra, nakon nedavnog povratka sa putovanja po Americi, okrenula producentu serije Onuru Güvenatamu i novoj scenaristici Zeynep Bonče uz molbu da joj minimiziraju zajedničke scene sa Mertom Ramazanom Demirom u novoj, trećoj sezoni serije. Producenta i scenaristu iznenadio je ovakav zahtev glumice.

 Nakon nekoliko konzultacija, produkcijski tim se na pola puta susreo sa Afrom i smislio rešenje za dvojac koji glumi muža i ženu u seriji. Sadašnja situacija razrešena je snimanjem vremenskog skoka od nekoliko godina i prenošenjem stvarne razdvojenosti glumaca na ekrane.

 Ako je ova informacija točna, onda sve ovo već zvuči u najmanju ruku čudno i nema veze sa profesionalizmom, jer zbog krize i hira jednog od glumaca dolazi do prepravljanja scenarija, što samo pogoršava situaciju i raspoloženje gledatelja koji seriju gleda zbog glavnog para i razvoja njihovih odnosa. 

No, nedavno je novinar Onur Akay samouvereno izjavio da je do međusobnog prestanka praćenja glumaca na društvenim mrežama došlo na zahtev producentske kuće zbog pada gledanosti, smatrajući vezu AfRam pretnjom projektu, budući da gledatelj njihovu romansu uspoređuje sa događanja na ekranu, nadajući se da će se ponovno razdvajanje zvezda povećati interes za nadolazeću sezonu.

 Onur je također uveravao fanove para da je Afra pre svog odmora i po povratku sa njega boravila u kući svog dečka Rame te da u vezi para uopće nije bilo razlaza niti krize. Treća sezona serije počinje 13. septembra. 

Glumačkoj postavi pridružit će se dva nova lika, Sinan, koji će biti povezan sa Seyran, te još jedan važan lik - junakinja po imenu Diyar, koja će biti povezana sa Feritovim životom.

 Glavne junake Seyran i Ferita ćemo početkom nove sezone morati gledati u zasebnim epizodama.

Verujete li u istinitost ove vesti i da je na zahtev Afre Saračoglu donesena odluka da se preradi scenarij, skraćuju SeyFer scene ili je ova vest još jedno povećanje interesa za nadolazeću sezonu?


Primjedbe

Najgledanije

Ženskaroš iz Vile 3. SEZONA 74. Epizoda sa prevodom