Snimanje iščekivanog Deha je počelo! Stigao je prvi snimak Arasa Buluta İynemlija!

Snimanje iščekivanog Deha je počelo! Stigao je prvi snimak Arasa Buluta İynemlija!


TV serija Deha s Arasom Bulutom İynemlijem u glavnoj ulozi, koju je snimio Ay Yapım za Show TV, počela je sa snimanjem. 


Počelo je snimanje nove serije " Deha " koju Ay Yapım priprema za Show TV u novoj sezoni . Evo detalja!

Tijekom vikenda započelo je snimanje TV serije Deha u kojoj glumi Aras Bulut İynemli koji je već neko vrijeme izbivao s ekrana . Nedavno je došlo do nekoliko promjena glumaca u seriji, koju je napisala Damla Serim, a režirao Umut Aral.


U seriji se İynemli pridružuju imena kao što su Ahsen Eroğlu , Taner Ölmez , Onur Saylak , Uğur Polat , Taner Rumeli , Oğulcan Arman Uslu , Umutcan Ütebay , Emel Göksu , Çağan Efe Ak , Zuhal Gencer , Eylül Ersöz , Çağ rı Atakan , Seda Akman i Abdurrahman Yunusoğlu u pratnji.




"Devran Karan" post od Aras Bulut İynemli !

Aras Bulut İynemli, glavni glumac dugo očekivane TV serije " Deha ", također je podijelio svoju prvu fotografiju sa seta. İyneml je u svojoj objavi na društvenim mrežama podijelio svoju prvu fotografiju sa snimanja uz napomenu "Sretno, dobrodošao u moj život, Devran Karan" .

Serija će publici uz efektan zaplet predstaviti priču o Devranu koji je zahvaljujući svojoj inteligenciji na plećima iznio teret cijele svoje obitelji i njegovom obračunu s ocem Iskenderom koji ih je davno napustio i majstor je mračna djela.


Primjedbe

Najgledanije

Ženskaroš iz Vile 3. SEZONA 74. Epizoda sa prevodom