Četin Tekindor - POZNATI Halis iz " Ženskaroš iz Vile " 🔥 Glumac nikad ne daje intervjue, a dva puta je bio oženjen istom ženom

Četin Tekindor - POZNATI Halis iz " Ženskaroš iz Vile " 🔥


Glumac nikad ne daje intervjue, a dva puta je bio oženjen istom ženom 😀Četin Tekindor jedan je od najpoznatijih i najcenjenijih majstora turske kinematografije. 

On nije samo kazališni umetnik, filmski i glasovni glumac, već i profesor.Godine 2005. izašao je dugometražni film "Moj otac, moj sin", koji je glumca pretvorio u pravu tursku zvezdu, iako je u to vreme već imao osam projekata u svojoj filmografiji. 

Film je naišao na veliki odek u srcima gledatelja u mnogim zemljama sveta i oborio rekorde kino blagajni. Godine 1987. glumac se venčao sa mladom kazališnom glumicom Zerrin. U kazalište je došla raditi nakon završenog konzervatorija. 

Upoznali su se na Tekindorovim predavanjima. Istina, samo nekoliko meseci kasnije glumci su se razveli. Nitko od njih nije naveo razlog rastave. Samo u jednom intervjuu Zerrin je priznala da je Četin vrlo kompleksna osoba koja od drugih zahteva veliko poštovanje. 

I nakon još nekoliko meseci, umetnici su ponovno seli za svadbeni stol. Godine 1989. rodio im se sin Hira. Brak je trajao ukupno 12 godina, nakon čega su se slavni i službeno razveli Tekindor održava blizak kontakt sa svojom bivšom ženom i sinom jedincem.

Primjedbe

Najgledanije

Ženskaroš iz Vile 3. SEZONA 74. Epizoda sa prevodom