Sandokan u remakeu Rai bit će ukrašen draguljima: fotografije iza scene sa Džanom Yamanom

🆕✒📰 Štampa Italije 🇮🇹

Sandokan u remakeu Rai bit će ukrašen draguljima: fotografije iza scene sa Džanom Yamanom
U Le Castella (Capo Rizzuto) otvoren je set fantastične serije Rai "Sandokan": Džan Yaman, ukrašen narukvicama i prstenjem.

U ovom meteorološki neizvesnom mesecu, Džan Yaman je tri u jedan: turski glumac emitira se na kanalima Mediaseta sa drugom sezonom "Viola come il Mare", priprema se za prikazivanje u stranoj seriji "El Turco", a bio je i na snimanju "Rai fiction Sandokan", remakeu najpoznatijeg dela pisca Emilija Salgarija, kojeg mnogi pamte iz serije iz 1970-ih u kojoj glumi Kabir Bedi. 

RAI-jev remake serije Momprachem's tiger glumit će Džan Yaman i bogat zbor talijanskih i međunarodnih glumaca: Alana Bloor kao Marianna, Ed Westwick (bivši Chuck Bass iz Gossip Girl) kao antagonist Lord Brooke, a Alessandro Preziosi će glumiti Yaneza de Gomera. Glumačku postavu čine i John Hannah, Madeleine Price, Gilberto Gliozzi, Mark Grosi i Samuele Segreto. Filmska ekipa Sandokan je sletela u Le Castella, selo na otoku Capo Rizzuto, gde je skupina znatiželjnika mogla pratiti snimanje na otvorenom. 

Evo što je otkriveno:
Urednici lokalnih novina ICRtvweb.it stigli su na set i snimili nekoliko fotografija iza kulisa nove verzije "Sandokana" na RAI-ju. 

Osim pravilno rekreirane atmosfere, upečatljiva je odeća odabrana za Džana Yamana: on ne nosi turban (karakteristično obiležje lika Salgarija), i što je najvažnije, primetno je ukrašen nakitom, s' obzirom na prisutnost ogrlice, prstenje i debele narukvice na oba zapešća. 

Neobičan je i odabir Alessandra Preziosija koji će glumiti Yanez. U povjesnoj verziji scenarija, Yanez je bio Portugalac u spartanskoj odeći, često uspoređivan sa američkim kaubojima. Preziosi pak bira moderniji i doteraniji izgled: naočale, bez šešira, hipsterski brkovi i brada, skupa košulja sa vrlo ukrasnim uzorkom. 

Ed Westwick, koji će glumiti zlikovca Lorda Jamesa Brookea, također je viđen kako se osvežava nakon snimanja, ali svakako ne u ruhu istraživača na koje su ljubitelji starog scenarija navikli. Tokom snimanja, koje se odvijalo u Kalabriji, Westwick se pojavio u doista aristokratskoj, gotovo viteškoj slici.



Primjedbe