Prvi susret Fahriye Evdžen i Buraka Ozčvita dogodio se 2013. godine na snimanju serije “Grmuša”.

Kroz što su prošli da bi bili zajedno ❤

Prvi susret Fahriye Evdžen i Buraka Ozčvita dogodio se 2013. godine na snimanju serije “Grmuša”. Na ekranu je energija dvoje glumaca bila očaravajuća, no i Burak i Fahriye u to su vreme bili u vezi.

💔 Burak je bio u dugogodišnjoj vezi sa Džeylan Čapom, kćerkom turskog biznismena. No, nakon tri godine veze, par se odlučio rastati, a prema medijskim izveštajima, par se razišao zbog Džeylanine ljubomorne naravi.
💔 Fahriye je bila u vezi sa Ozdžanom Denizom. Par je bio zajedno 4 godine. Čak su bili i vereni, a zatim se razišli. Kako kažu prijatelji para, ta je veza bila osuđena na raskid. Nikada nije bilo govora o venčanju, jer je Fahriye uvek bila razdražljiva zbog Ozdžanove stalne ljubomore.

:)  Eto, sada su oboje slobodni i sudbinski su se ponovno sreli 2015. na snimanju filma “Ljubav je poput tebe”. Dugo su poricali vezu i skrivali se. Ipak, novinari su, tu i tamo, uhvatili par zajedno, bilo u kafiću, bilo na izlazu i ulazu u njihove kuće. Jedne večeri novinari su ugledali Buraka u autu i na uobičajeni način dotrčali na intervju. U tom trenutku Fahriye je sedela u autu pored njega. Pokušala je kosom prekriti lice od kamere. Fahriye je rekla: “Uhvaćeni smo...” Godine 2016. Burak je napunio 32 godine. Fahriye je okupila svoje najbliže na zabavi za Buraka. No, za Fahriye je to veče spremljeno iznenađenje. Burak je odjednom kleknuo pred svoju voljenu. Pružio joj je prsten od 90 hiljada turskih lira koji je izvadio iz džepa i rekao: “Hoćeš li se udati za mene?” Par je u braku i imaju dva sina <3



Primjedbe