Jeste li gledali seriju "𝐈𝐒𝐓𝐀𝐍𝐁𝐔𝐋𝐒𝐊𝐀 𝐍𝐄𝐕𝐄𝐒𝐓𝐀"/ "𝐈𝐬𝐭𝐚𝐧𝐛𝐮𝐥𝐥𝐮 𝐠𝐞𝐥𝐢𝐧"?

Ovu se seriju lako može nazvati vodičem kroz porodični život. Nije uzalud snimana tri godine! Svaka epizoda sadrži životnu lekciju i izvrsnu glumu. Fokus je na ljubavnoj priči Faruka i Sureye ❤

 😍 Ovo je priča o jednoj strastvenoj ljubavi i konaku starom 400 godina i sa mnoštvom tajni, koji će biti poljuljan nizom događaja koji će uslediti. Sureya, skromna devojka iz Istanbula i Faruk Boran, bogati biznismen iz Burse koji osvaja njeno srce u središtu su ove porodične drame. 

Usprkos brojnim iskušenjima sa kojima su se sretali, Sureya i Faruk počeli su zajednički život pod krovom konaka Boranovih. Njihova ljubav, koja prkosi običajima sredina iz kojih potiču, podleći će brojnim iskušenjima. 

Najstariji sin Faruk od detinjstva je bačen u čvrste okove tradicije. Ne znajući da se iza maske čoveka širokih shvatanja krije rob običaja, koji se još drži za majčin skut, Sureya pristaje udati se za njega. 

Kao njegova nevesta, spakirala je kofere i iz Istanbula se preselila u srce Anadolije, gde vreme kao da je stalo.Istanbulska mlada prvo se suočava sa sultanijom Esmom, svojom dominantnom svekrvom kojoj su podčinjeni svi ukućani ogromnog imanja.

Kako vreme bude prolazilo, konak porodice Boran, koji je gotovo četiri stoleća prkosno stajalo u srcu tradicionalnog grada, počet će se urušavati pod pritiskom zamršenih porodičnih odnosa, dok istanbulska nevesta ne bude potpuno rastrgana između tradicije i modernog sveta.

😍Jeste li gledali seriju "𝐈𝐒𝐓𝐀𝐍𝐁𝐔𝐋𝐒𝐊𝐀 𝐍𝐄𝐕𝐄𝐒𝐓𝐀"/ "𝐈𝐬𝐭𝐚𝐧𝐛𝐮𝐥𝐥𝐮 𝐠𝐞𝐥𝐢𝐧"?



Primjedbe