Epizoda 73 ili finale druge SEZONE serije Ženskaroš iz Vile

Epizoda 73 ili finale druge SEZONE serije Ženskaroš iz Vile 🎉

Da budem iskren, epizoda za finale sezone bila je slaba i predvidljiva. Ferit je pokušao postati kralj mafijaškog sveta, maskirao se i čak vrtio tespih na prstu, ali zakon dede Halisa je bio da se deca moraju vratiti kući nakon 22 sata.

 Zbog toga je Ferya izvučen sa mafijaškog sastanka kao mačak iz mesnice. Hvala vam što ste prošli bez čapala i podžopnika. Kako bi spasili Feryu iz kriminalnog peščanika, Seyran i Pelin udružile su snage. 

Polja u ovoj seriji postala su razumna, fleksibilna i svesna. Dakle, obradila je sve svoje slučajeve, zatvorila gestalte, prekrižila prošlost, počela sve ispočetka, shvatila unutarnju ravnotežu i, poželevši SeyFeru sreću i ljubav, Pelin je otišla u "lepo daleko".

Zerrin je također prekinula sa Kazimom, jer ljubav je ljubav, a kadinka neće tolerirati čapalahe i napade ljubomore.

 Dobivši pozamašnu deveriku, Kazim je otišlao kući potražiti Esmeeeee. U međuvremenu, Mazlum je zarobio kadinku. 

No, zlikovac je brzo poražen, Esme spašena, ali do srećnog ponovnog susreta EsKaza nije došlo. Malo je verovatno da će se razvesti. 

Slutim da će se u trećoj sezoni supružnici i dalje mrziti, ali sve je to uglađeno skrivenom i vrlo dubokom privrženošću.

Kaya je pobegao iz ruku Tarika i Suna je (navodno) bila zabrinuta za svog muža, ali općenito nitko neće raditi na logičnom razvoju para. 

Ovo piscima ne treba. Kaya se raspitivao o londonskim doktorima, Suna je bacala bukete na Safeta, a publika se i dalje nadala da će za KaySun biti napisana barem neka slatka i lirična scena. 

Romantika se više ne očekuje.Ifina nećakinja se pojavila u dve epizode, baš ništa. Teško je razumeti zašto je devojka dovedena ako nikada nije stigla do dvorca Korhanovih? 

Ifa se napila tableta kojima je trovala Seyran. Sada neće biti deteta, a Šehmuz je upao u zamku i dobio tri čapalaha od Gulija, jer prevarena žena je užasan neprijatelj.

Deda Halis uporno je dokazivao svojoj porodici i okolini da je još uvek velik. U čuturama ima baruta, a žena izgleda srećno. 

Svi Korhanovi neprijatelji bili su namamljeni u zamku, zatim odvezeni u kontejner, a brod je plovio preko plavog mora da negde baci ovo smeće. Šehmuz, Tarik, Safet i Mazlum postat će hrana za ribe. 

Pa, ili ih vode na Madagaskar. Za dobrobit ove misije, Korhanove žene bile su odeveni što je moguće elegantnije, odvažnije, mafijaški. U finalu serije svi junaci okupili su se za stolom kako bi slušali moralne pouke deda Halisa, no on je imao iznenađenje. Ispostavilo se da je Orhan živ i zdrav. 

Vratio se porodici kako bi igrao ulogu nameštaja u trećoj sezoni. Dok su se svi veselili i grlili, Seyran je svojoj porodici u mislima priznala ljubav, a zatim izgubila svest. Radost u dvorcu ustupila je mesto histeriji.

 Suna je vikala da joj je sestra bolesna. Ferit je držao telo svoje žene u naručju i nadam se da će u trećoj sezoni svi biti srećni.



Primjedbe