Ženskaroš iz Vile - Bila je to epizoda 70, a Korhanovi su nastavili raditi čudne stvari ??

Ženskaroš iz Vile - Bila je to epizoda 70, a Korhanovi su nastavili raditi čudne stvari. Deda Halis došao je ka Mazide kako bi svoju baku oborio karizmom, ali nije tako išlo. 

Mazideška je zahtevala da joj Halis da oko za oko, da tako kažem. Akin je možda počinio samoubistvo, ali koga briga?

 Baka je još jednom ispričala priču o tome kako je Antep fatalistica Hatuč poslala svoju suparnicu u jamu sa vapnom, pa sada Halis mora dati jedan život kako bi Korhani mogli živeti u miru. 

Halis je verovatno odlučio žrtvovati Orhana. Beskoristan je k'o"kozje mleko"( hm, ono je itekako korisno) :) , a snaha mu je upropastila bračnu noć i to se teško zaboravlja.

 Iako je Gulya priznala i legla pred svekrove noge, ispričala kako je donela janjeću glavu u vilu, Halisy je bio nepokolebljiv u svom besu. Ne daj da krevet škripi, uhvati odgovor! 

U međuvremenu, Ifakat je pronašla utočište kod Šehmuza, koji je obećao zataškati ubistvo njene sestre gatare i prebaciti krivnju na nekog sadističkog ponovljenog prestupnika.

 Scenaristi su na čudan način utkali Šehmuza u radnju. Ili je u Ifinom životu, želi sina i pomaže, onda nije pretplatnik i za njega je sve Feng Šui. 

A onda je Hatuč saznala za gataru i poslala policijsku raciju u njen stan. Telo je pronađeno, otisci su uzeti, Ifa je sa večere Korhanovih odvedena, ali pomoći niotkuda. 

Gulya je odlučila spasiti svog muža iz ruku svog svekra, pa se obratila za pomoć sveznajućoj i sveodlučnoj Ifakat. Supruga i ljubavnica plakale su jedna drugoj na ramenu i odlučile svrgnuti Hališku sa prestolja. 

U međuvremenu, postoji harmonija u porodičnom životu Ferita i Seyran, ali to je ako ne obratite pažnju na bolest o kojoj se ne može govoriti, te na Tarika i njegovog ludog brata.

 Tarık sada traži lek koji može spasiti Seyran, ali to ga ne sprečava da pokazuje mišiće pred Feritom. Za Safeta je sve jednostavnije. 

Tip odmotava lutke i sanja kako njuši Sunine cipele, a kad mu je bivša žena poslala poruku i zatražila sastanak, Safety je čak doneo cveće u kafić. Ne mogavši izdržati pritisak i bes sevgilimne, ispričao je o Seyraninoj bolesti. 

Dok je Suna u suzama lutala prema izlazu, Safet je naleteo na Kayine šake, koji je uhodio svoju ženu, sumnjajući da ga vara. 

Kaya također želi ići u London, ali neće nikamo leteti. Kazim je želeo ljubav i otišao je do Zerin. 

Pripremila mu je večeru, priznala ljubav i krenula ga poljubiti. Brkovi nisu postali prepreka, a Kazya je ostao sa njom tu noć. 

Pitam se hoće li i sledeći put vrištati da ga je pre i posle Esme samo vetar mazio.

 Pa, potvrđena je teorija da ako dvoje ljudi zna tajnu, onda je svi znaju. 

Suna sada pati zajedno sa Seyran, što znači da Tarik i psiholog neće zaseniti sestru, a pitam se što je Safety rekao Feritu i koliko je čuo iz razgovora sestara? 

Općenito, želim čarobnu pilulu za Seyran. Pa, previše kušnji ju je snašlo.

Ono što sestre ne znaju je da je Esme već "preuzeo" vozač manijak koji se nada da će Mazide poslati Tarikovoj prvoj ženi.



Primjedbe