Ozet i promocije za novu epizodu serije "Crveni pupoljci":

❥Ozet i promocije za novu epizodu serije "Crveni pupoljci":
    ✍Iznenađeni Zeynepinom odlukom da se vrati Naimu, Levent i Meryem pokušavaju otkriti tajnu ove odluke. 

Međutim, Meryem, koja želi biti blizu svoje kćeri, neće biti dobrodošla u dervišku kuću, odakle je otišla nakon što je razbila i bacila makaze.⏬Kada Hasna i Muyesser uhvate Birgül, Sadi, koji treba poslednji put poraziti Džunija kako bi dobio mesto poglavara derviša, dobiva veliki adut protiv njega. 

Naim će ga podržati na tom putu. ✔Levent i Beste, te Meryem, koja ne zna celu istinu, odlučuju odmah poslati Miru u inozemstvo kako bi sprečili Naima da iskoristi Miru protiv Zeynep.

❤‍🔥Još jedan test, jednako važan kao i test koji Džuni mora proći da bi postao glava derviša, tiče se Zeynep. Meryem će imati važan zahtev od Džunija da spasi Zeynep. 

Međutim, on ima još jedan problem kojeg nije svestan.➡Affan, čiji su planovi osujećeni i koji se zakleo da će osvetiti svoju porodicu, pokušava počiniti greh koji će zauvek zaustaviti Džunija, uverivši Sadija koji je steran u kut dok se Levent približava misteriju koji okružuje Gülayše.

 ✔Sada Meryem, Levent i Džuni moraju zaustaviti Naimov mračni plan u vezi sa Zeynep i Affanom pre nego bude prekasno.

 No, Naim ne namerava odustati.❤‍🔥Na kraju svih ovih ratova, Džuni će se suočiti sa svojim najvećim strahom - sećanjem na majčinu smrt.



Primjedbe