U 67. epizodi Ženskaroš iz Vile se zapravo nema što gledati, jer su svi ključni događaji spojeni u frag...

U 67. epizU 67. epizodi Ženskaroš iz Vile se zapravo nema što gledati, jer su svi ključni događaji spojeni u frag. odi Ženskaroš iz Vile se zapravo nema što gledati, jer su svi ključni događaji spojeni u frag. 

Ferit je spasio Seyran, Akin je upucao svoju majku, a zatim počinio samoubistvo, ali priča o Mstunovima tu ne završava. 

Tata se odlučio osvetiti za Akina, čija je pojava bila logična i neočekivana poput majskog snega. Sada čovek želi oko za oko i zub za zub, ali da bi osveta bila epska, neće biti usmerena na Halisa i Hatuč, već na SeyFer. Seyroš, u principu, nije dobila puno.Devojka je većinu epizode provela u bolnici, ali medicina diže pacijente od vatrenog oružja na noge u roku od jednog dana, a zatim dolazi i opeklina kiselinom. 

Neće je dugo zadržati sa nečim takvim, a Seyroš je želela živeti unutar zidova nevoljene, ali drage vile. Tamo će se moći sakriti od svojih rođaka, jer odel je prolaz. Šanlijevi i Korhanovi odavno su se utopili u svom licemerju. Nije mi žao nikoga od Seyrinih rođaka. Kaza je pokušao iscediti škrtu suzu, ali ispalo je neuverljivo. Suna i Esme su patile u isto vreme.

 Kaya je zaprljao ruke krvlju i to je ostavilo traga. Sada Suna zna da ju je muž varao sa Pelin, pa se morala pojaviti u stanu ljubavnice i izreći filigransko "fi". Peloš se nije jako uzrujala. Ona je već iskusna ljubavnica. Od Korhana, jedino što nije probala su Orhan i Halis, tako da hanume Hata i Gula trebaju biti oprezne.

 Treća sezona je pred nama. Esme je pokušala glumiti lice u svojoj kući. Pritisnula je Zerrin uza zid, a zatim izbacila suparnicu sa praga, no Kaziju se nije svidela šala njegove žene. On je, vidite, pažljivo čuvao svoj cvetić i odlazio u krevet samo sa svojom ženom, ali Esmina prošlost je prekrivena maglom i jež se u njoj ne vidi.

 Ispostavilo se da je Kazi oženio ženu sa "iskustvom" i da to nije mogao zaboraviti ni oprostiti, pa je odlučio da mu je Esmina prošlost odrešila ruke da počeše Adamovu jabučicu. Logika je konačno napustila seriju. Scenaristi su toliko voljni promicati nasilje nad ženama da je to neverovatno. 

Ako niste zadovoljni prošlošću, sadašnjošću i budućnošću svoje žene, idite i razvedite se. Tući ženu i kćeri zbog svojih kompleksa i žohara je nedopustivo. U međuvremenu, Ifa i gatara odlučile su napraviti skakački potez. Ifa se sastala sa Halisom, založila mu Orhana, ispričala mu o dodatnom profitu i inozemnim računima. Sada će Halis proveriti svog sina, a novi mstun već šalje zastrašujuće poruke Feritu.



Primjedbe