Akin je Kazimov sin, a Seyran Tayyarova kći: Sveži šokantni spojleri za nove epizode " Ženskaroš iz Vile " :D

Akin je Kazimov sin, a Seyran Tayyarova kći: Sveži šokantni spojleri za nove epizode " Ženskaroš iz Vile " :D

🫢 Među gorljivim fanovima Ženskaroš iz Vile dugo se govorilo da Seyran nije Kazimova kći. I izvana ne izgleda kao članovi svoje porodice, a karakter joj je potpuno drugačiji.

 A sada, nakon izlaska 67. epizode, pojavili su se novi, vrlo šokantni spojleri koji potvrđuju ovu teoriju. Dva izvora odjednom tvrde da je Akin bio Kazimov sin, a Esme ga je rodila. 

U isto vreme, Meside je ukrala dečaka iz rodilišta. Okkeš je trebao naslednika, a ona je već planirala svoju užasnu osvetu. 

Navodno je žena zamenila djecu u rodilištu. I zato nije volela Akina. Pritom žena nije znala kome je točno dala kćer. Esme nije znala za zamenu. Bilo joj je drago što je dobila još jednu kćer. Razgovor sa Kazimom o izdaji odnosio se na život žene pre braka sa njim. 

Ti isti spojleri tvrde da je Esme bila silovana. Kazim je znao za to i tražeći njenu ruku obećao joj je da joj nikada neće zameriti njenu prošlost. Ali na kraju nije održao reč.

Činjenica da Seyran nije Kazimova kćer saznat će se u narednim epizodama. Lekar će inzistirati na dodatnom pregledu mlade žene. Feritova žena će morati na operaciju i transfuziju krvi, a tada dolazi na red pitanje Kazim-aginog očinstva.

 Nije uzalud Akinov otac, stojeći na njegovom grobu, počeo govoriti o detetu i čak pojasnio da bi bilo bolje da ima kćer. Izvori koji su ove spoilere objavili na društvenim mrežama teško se mogu nazvati pouzdanima, a sama priča ne izgleda baš uverljivo. 

No, da budem iskren, scenarist Gunger se u poslednje vreme nije previše bavio istinitošću i logikom radnje. Osim toga, već predugo kruže glasine da Kazim nije Seyranin otac.

Ostalo je još samo šest epizoda do finala sezone. Stoga će vrlo brzo postati jasno jesu li ovi spojleri istiniti ili ne.



Primjedbe