Ženskaroš iz Vile žele ići na treću sezonu, ali nemaju što snimati u drugoj.

Ženskaroš iz Vile žele ići na treću sezonu, ali nemaju što snimati u drugoj. Pelinka je bosa pobegla iz bolnice u spavaćici, ali Ferya više nije hteo imati ništa sa njom. 

Da bi povećala tragediju, Pelinka se čak otkotrljala do nogu sevgilija, ali nitko nije hteo utešiti devojku.Kao rezultat toga, Zerrin hanim se otresla svoje kćeri Serteru, a on je, namršten, odveo Pelinku u nepoznatom smeru. 

Pre početka putovanja zahtevao je da devojka živi po njegovim pravilima i Pelinka je pristala. 

Ne bih se iznenadio da se uda, a zatim otruje muža štakorskim otrovom i vrati se osvetiti Korhanovima. Seyroš se nastavlja oblikovati u terpilu koja pati. Ujak Antep odlučio je da, budući da nije dobio Hatyu, njegov nećak svakako treba oženiti rođakinju Kadinke.

 Pretio je Seyran i slao joj fotografije pretučenog Orhana na telefon, a devojka je počupala kosu i odlučila odgurnuti Feryu od sebe. Da bi to učinila, Seyroš je dala još jedan intervju novinarima, a zatim je uključila Sunu.Suna je u nevolji.

 Gledateljima se u svakoj epizodi daju flashbackovi sa gatarom. Scenaristički apsurd ima napretek. Suna ignorira Kayu i sanja o braku sa Feritom, pa mlađem Korhanu rado baca rezance u uši.Hati i Halis su razgovarali telefonom. 

Deda je želeo flert i ljubav, ali ga je Hatya podsetila da ju je staro derište obećalo oženiti, ali ju je ostavilo. Nakon toga je žena Antep poklopila i otišla popiti kafu, dok je deda Halis zamišljeno gledao kroz prozor. 

Vreme je da ovo dvoje razmišljaju o večnom, ali sećaju se svih uvreda jedno drugome od pre pedeset godina.Kazya je sada otac pun razumevanja. Kada mu dosadi hvaliti kćeri, ode hraniti kokoši.

 Čudno je da Kazya nije ni na koji način reagirao na razgovor između Seyrana i deda Antep. Sakri se iza stupca, ali nije bilo koristi.U međuvremenu, Ifa je išla na spojeve sa Šehmuzom.

 Čovek joj je naručio hranu i dao joj komplimente, no Ifa se samo pretvara da je simpatija obostrana. Zapravo, Kadinka želi spasiti Orhana.Šefikina kći se otima za Abidina, ali Abi diže nos. Čuva svoj mali cvet za drugu. Sluge mu nisu dorasle. 


Nije bilo šanse da Asuman izbace iz glumačke postave, pa su joj se trener i klub počeli agresivno udvarati. Na kraju epizode, Ferya je saznao da su Serya i Akin otišli na doručak, pa je on došao paru pokvariti apetit. 

Novinari su besramno pratili razvoj događaja. Ferya se nadao da će Seyran otići sa njim, ali devojka je odlučila spasiti svog svekra i dramatično je zgrabila Akina za ruku. Vreme je da pustimo Nevricu. Neka i ona zgrabi Feritčima za ruku i odvuče ga kroz prolaz.
                    
          🤣 ženskaroš iz Vile 



Primjedbe