Ženskaroš iz Vile - Uf, ovo dvoje će me koštati života :D Imate li i vi dojam da se producent probudio i pobedio scenariste vlastitim scenarijem?!

Uf, ovo dvoje će me koštati života :D Imate li i vi dojam da se producent probudio i pobedio scenariste vlastitim scenarijem?! 
U jednoj epizodi vodomari su rešili situaciju sa gospodinom Okkešom.

 Deda Zija, Pelin ujak i Ferya razvili su jedinstveni plan (ne!!), koji je Okkeša doveo u zamku.

 Orhandžim je čak tukao prestupnika balvanom na napuhavanje, a onda je plakao i nije se mogao oprati, pa je Gule morala paziti na muža. Umila ga, obrisala suze, zalila tušem. 

OrGul su u epizodi čak uspeli zagrliti Seyran i nazvati je dragom kćeri. Dakle, ispunili su dužnost idealnih svekra i svekrve, ali da Serya nije pristala zaručiti se sa Akinom, onda ona ne bi bila kruna na Korhanovljevim glavama.

 Feritčim je kroz celu epizodu prikazan kao lav. Šutnuo je buldožer u hrpi epizoda, a onda je spasio Sunu od čapalaha Kaye, bacio Seyroš na rame (ovo se nikad nije dogodilo!!), izvadio dedu, a onda je nosio i Hatuš na ramenu. 

Samo što deda Halis više nije u tim godinama, a Fera voli nositi Šanlijeve kizimokse kao vredni mrav, pa je Antep rokovuha odvedena u dvorac i tamo je deda Halis održao svoj ašk govor.

 Kao, nije oženio Hatuč ranije, bila je čista i mirisna poput cveta, a Halisovi neprijatelji mogli su ubrati ovu čičku i pomirisati je. 

Pedeset godina kasnije Hatuč je postala kaktus, ali to nije sprečilo Halisa da zamoli devojku za brak i da joj prsten. 

Već mogu zamisliti ovo venčanje. Najvažnije je da krvni pritisak mladenaca ne padne na nisku razinu tokom obreda. 

U međuvremenu, Sunina psiha signalizira pisara koji se približava, Kazim i Seyran pokušavaju održati ujedinjenu frontu kako bi zaštitili svoju sestru-kćer i spasili je od batina, ali Suna ne želi napustiti vilu Korhanovih. Kaya je šokiran sobom i ponašanjem supruge. 

Želi poboljšati odnos sa suprugom, ali Suna i dalje sanja Feritčima. Zerin hanim se više ne nada bratu, pa je došla zatražiti pomoć od... Kazija. 

Nije Adamova jabučica, već majka godine. Isprva je Feritu smestila svoju kćer, a zatim ju je dala u pomoćnu kuću, ali je počela nagađati da je Pelo zlostavljana. 

Ali Pelo nema sreće sa muškarcima. Serter, čini se, u napadu ljubomore istuče Pelo, a zatim je nahrani nekim tabletama i izvinjava se. 

Nakon još jedne čarobne tablete, Peluški u glavu "upada" velika ideja. Devojka laže da joj je u noći nakon začeća Ferit došao, dao joj piće i skoro je silom uzeo.

 Sada će Serter ponovno odlučiti osvetiti se Feritu, a SeyFer je imala samo pomirljivi dijalog i trljanje nosa, nakon čega je usledilo ležanje na krevetu.

 Ferya se pokajao, obećao svojoj ženi da će postati idealan, dugo je tražio oprost i rekao da ga je Pelo iste noći podmuklo napila, a ujutro se probudio i ništa nije razumeo.

Pouka ove epizode je sledeća: ne preterano sa alkoholom, ne bludničite i čekajte dedu svojih snova :)

Primjedbe