Ženskaroš iz Vile - Seyran će svim silama pokušati zbuniti i udaljiti Feritčima od sebe.



📍Seyran će svim silama pokušati zbuniti i udaljiti Feritčima od sebe. Suna će, iako na Seyranin zahtev, rado ispričati Feritu o novoj vezi između Seyran i Akina, ovaj savez joj ide "na ruku". Seyran će poslati Suni gde se nalaze ona i Akin, tako da će ona reći lokaciju Feritu, a on će doći i videti ih svojim očima. 

Ferit će biti besan kada vidi novi par. Ferit ne veruje Suni, shvata da postoji neka kvaka u ovoj stvari, odlazi u kuću Šanlija i dobiva šamar od Kazima zbog svoje nametljivosti. 

Videosnimljeni razgovor između bivše sluškinje i honorarne prve žene Ferita - Sultan i Taylan bit će javno objavljen, bit će to vredna epizoda. Snimanje u kojem je sudelovao Kaya odvijalo se u jednom trgovačkom centru, tamo je viđen i Feritov auto, tamo je bila i Nevra, možda je ova trojka došla videti prostorije Nevrine trgovine. Dojavljeno je da se u trgovačkom centru čula pucnjava. 
Nevra će pozvati Halis-agu i Ferita na večeru, ali hoće li do nje doći veliko je pitanje, kažu da će se Ferit oglušiti na poziv poslovne žene i požuriti kod Seyroš. Nevra će se nastaviti igrati sa Feritom i još jednom izraziti želju da ga poljubi. Mert Ramazan Demir se buni što njegov junak uvik iznova prima poljupce od Nevre, smatrajući da je to previše. 

Nevra planira osramotiti porodicu Korhan na otvaranju trgovine pod brendom Ferit Korhan. Sada Nevra i Suna imaju jedan cilj - razdvojiti SeyFer. Ponovno ćemo se počastiti scenama koje uključuju gataru i Sunu. Akin počinje pokazivati interes za Seyran. Akin jako dobro poznaje svog ujaka Okkeša i sada je siguran da će on i Seyran sigurno imati vezu. Akin nije tako jednostavan kao što ga vidimo, neće se nimalo zbuniti kad vidi novinare, kasnije će AkSer biti uključen u vest, što će Korhanovi videti. 

Ferit, ni nakon što Seyran ode ruku pod ruku sa Akinom, neće verovati u početak njihove veze, otići će, ali će se nastaviti boriti za svoju pistaću. Akin će biti odlučan da se približi Seyran, pokušat će je poljubiti, ali Ferit će to sprečiti. Već od 61. epizode počet će nam se otkrivati mračna strana Akina, a možemo očekivati i početak suradnje Akina i Nevre. 

Poslednja scena epizode bit će Seyranina izjava u prisustvu Ferita da su se ona i Akin odlučili venčati. U 61. epizodi doći će do pokušaja razvoda, ali pre ročišta Ferit će saznati prave razloge koji su nagnali Seyran da se uda za Akina. Čekamo i zaruke Akina i Seyran, do kojih po svemu sudeći neće doći.

 Postoji nekoliko verzija o tome tko će reći istinu Feritu. Prema jednoj verziji, Edže će biti ta kojoj će biti nepodnošljivo videti Seyraninu patnju; prema drugoj verziji, Seyran će Feritu lično izgovoriti razlog takvog prisilnog koraka kada on kroz balkon uđe u njenu sobu. 

Nema planova da se glavni par razvede. I bomba za kraj: iako se najavljivalo da Buče ( Pelin) ostaje u seriji, izgleda da do toga neće doći. Navodno, ona je završila poslednje snimanje i najverovatnije napušta seriju.
                       🙄 "Ženskaroš iz Vile"

Primjedbe