Pisci nastavljaju svoj posao, zbog čega je sinoćnja epizoda Ženskaroš iz Vile bila osrednja.

Pisci nastavljaju svoj posao, zbog čega je sinoćnja epizoda Ženskaroš iz Vile bila osrednja. 

Seyran je otišla sa Akinom, a Feritčim je nasrnuo na novinare, prevrnuo kante za smeće i čupao kosu, no tada je Suna odlučila iskoristiti svoje sposobnosti smirivanja.

 Povela ga je sa sobom i slušala. Vrlo je neugodno gledati Suninu phereo opsesiju.

 Spremna je biti Feritova pamuča maramica, samo da je par puta zagrli. Gatarine reči ponavljaju joj se u glavi, Suna ne mari za svog muža, a Kaya gubi živce. Uništava sobu, razbija ogledala, no žena ga gleda staklenim očima i govori da je brak bio greška. Gledateljima Suna sada izgleda kao ludi trkač sa prezimenom Korhan.

 Čak je ni Abi više ne gleda spojnim očima. Kuhari mu prepisuju lyamur sa kćeri, ali u ovoj vezi Abi nikada nije bio alfa. Sama devojka visi na brkatom nesporazumu i traži da je odvede u šetnju. 

Pričajte o tome da bika uhvatite za rogove, inače će bik samo žvakati travu u polju i mahati repom. 

Nitko ne leči Nuket, ali Kadinka nastavlja razgovarati sa svojom imaginarnom kopijom.

 Šehmuz je zadovoljan situacijom. Nema potrebe da se još jednom napreže. Supruga je razgovarala sama sa sobom, razumela se. 

Zar ovo nije sreća?! Sada su Šehmine misli usredotočene na Ifu i moram reći da je crvenokosi Dementor postao lepši. Orhanov izostanak pozitivno je delovao na Ifu, no muzika nije dugo svirala.

Deda Halis više ni o čemu ne odlučuje. Izlozi se razbijaju, Orhana jure po ćeliji, a Halis jednostavno petlja po štapu i izdaje smešne naredbe Latifu.

 Akinov ujak, u međuvremenu, zastraši Seyran i svom nećaku ispriča neku strašnu priču u kojoj su Korhani igrali važnu ulogu. 

Poslušavši ujaka, mačo Antep odlučuje se oženiti Seyroš, iako se prethodno tome pokušavao opirati. Šanlijeve kadinke ponovno igraju ulogu nameštaja. 

Kuća samo želi nešto ukusno za pojesti, a Esme kuha kafu za kćerino treće prisilno provodadžisanje.

 Na ceremoniji sklapanja braka, Seyrino lice izražavalo je opću melankoliju, ali prstenje je već bilo na njenim prstenjacima, a vrpca je bila prerezana.

 Naravno, nikoga nije briga što još nije došlo do razvoda, a Feritova poseta Kazimu izgledala je smešno i hinjeno.

Orhan je pušten za finale epizode, ali gajio je kiv prema tati. Zanimljiv čovek, naravno. Prvo naruči ubistvo, a onda kuka i svaljuje krivnju na sve što je završio iza rešetaka. 

No, Orhan nije jedina žrtva ograničenog prostora. Serter je doveo Pelin u neki stan. Uzeo je telefon, dao joj drugi, zaključava vrata, prati Pelo kroz kamere, greje joj ruke na vratu.

 Zerrin sve izgleda normalno. Pa kći zove jednom dnevno i to je normalno. Frag za novu epizodu je objavljen, ali nema ništa zanimljivo u njemu. 

Feritčim davi Kazima, maše pištoljem, a zatim baca Seryroš preko ramena i odvlači je u vilu. Koliko puta je Seyroš nošena na ramenu, a na kraju su suze, šmrklji, bla bla bla i razvod. 

Pitam se hoće li Kaya otići, budući da je Suna odlučna u nameri da se razvede i dobije devojačko prezime 

!?Tata joj je pripremio sobu u novoj vili, ali postoji mišljenje da će Suna nakon razvoda otići ispod čekića, baš kao i Seyroš....



Primjedbe

Objavi komentar

Pozdrav hvala vam na komentarima