Navodno će gledatelji Ženskaroš iz Vile videti još jedan par koji se venčava, a bit će to Pelin i sin mafijaša Serter.

❗Navodno će gledatelji Ženskaroš iz Vile videti još jedan par koji se venčava, a bit će to Pelin i sin mafijaša Serter. 

U Yali, gde je došla porodica Šanli, vodeći sa sobom svog novopečenog mladoženju Akina, snimanje se aktivno odvijalo nekoliko dana za redom, kako se pokazalo, svi su došli pokupiti Sunu, na koju je Kaya digao ruku tokom svađe.
 Suna je lično nazvala Kazima i prijavila što se dogodilo. 

Nakon što je videla borbu Ferita za Seyran, Suna shvata da su njene misli o mogućnosti da bude sa Feritom sada nerealne, ali smatra da je nemoguće nastaviti brak sa Kayom. Kaya također stavlja točku na odnos sa Sunom. 

Bit će razvoda, tako kažui. Nakon što Kazim uzme Sunu od Korhanovih, odlučit će poslati nju i Hatuč u Antep na neko vreme.Seyran je u Yali, Ferit se zaključava u sobu sa njom i uperi revolver u sebe koji je uzeo od Abija u trenutku kada se izvijao i naterao Akina na kolena. 

Ferit poziva Seyran da mu kaže istinu o svojim postupcima i rečima koje mu je izgovorila, u Inače će pucati, jer bez nje mu ništa nema smisla. Seyran, videvši Feritovu patnju, govori mu o uceni od Okkeša i bezizlaznoj situaciji u kojoj se nalazi. 

Halisa-aga nije zadovoljan Seyrinom prisutnošću u vili: on zamera Feritu zbog nepromišljenog postupka. Ferit kaže dedi da duguju Seyran oslobađanje Orhana. 

Nakon što je saslušao sve činjenice od svog unuka, Halis zahvaljuje Seyran, izvinjava joj se i zajedno razmatraju daljnji plan akcije. Gulgun će podržati SeyFer na svaki mogući način. 

Kazim i Okkeš će sa svojim ljudima doći u Yali da uzmu Seyran, ali uzalud. Orhan će održati reč danu Okkešu o suradnji; izvestit će Okkeša o svemu što se dogodilo u Yali. 

Nevra-hanim vidi SeyFer i ima podmukli plan kako nauditi Seyran. Asuman je na pragu nove veze sa trenerom Dorukom. Nuket odlazi na lečenje u Ameriku. Šehmuz i Ifakat se zbližavaju. Majka doktora Akina je u komi i sada se on namerava osvetiti svima koji su upleteni u njeno takvo stanje. 

Akin i njegova osveta ostaju u seriji do kraja druge sezone. Snimanje se odvija na nekoliko lokacija - Kazimova kuća, prisutni su Okeš i Akin, Yali i posebno soba SeyFer čiji su prozori već nekoliko dana oblepljeni tamnom tkaninom.

 SeyFer ima scene na terasi i u kupaonici. Obećana nam je i scena u kojoj se Seyran divi uspavanom Feritu.



Primjedbe

Objavi komentar

Pozdrav hvala vam na komentarima