Ženskaroš iz Vile - Šok...Pelo je preživela...Sada će opet da pati zbog Ferita i pobegne iz bolnice kako bi razgovarala sa svojom sevgili, ali je Feritčim više ne treba.

Šok...Pelo je preživela...Sada će opet da pati zbog Ferita i pobegne iz bolnice kako bi razgovarala sa svojom sevgili, ali je Feritčim više ne treba.
Otišao je na Fuatov grob, gde je tri minute brbljao o lažima i gubitku poverenja.

 Vrlo čudna scena, s' obzirom da je Ferya varao Seyroš sa Pelo. 

Sada Feritov harem ima manje od jedne konkubine, pa je vreme da se dramatični mačoman spoji sa Seyroš.

 Neki gledatelji odavno su shvatili da Seyro ima problema sa ponosom.

 Točnije, devojka jednostavno nema ponosa.

 Sveučilište je napušteno, prijatelja je zamenio sluga, a nakon svega što su SeyFer učinili jedno drugome, ponovno rasplamsala ljubav je poput juhe u kojoj su glavni sastojci mleko i haringa.

 A Kazim ima druge planove za svoju kćer.

 Neka Kazya više ne tuče Seyroš i da joj da sobu u kojoj može crtati, ali isplativ brak već se nazire na horizontu i to se ne sme propustiti.

U međuvremenu, Ferita očajnički progoni Nevra - još jedan kiz lišen ponosa i principa, koji je spreman dati dućan, dati pola kraljevstva, samo da je Ferit primeti i pomiluje svojim pogledom. Pitam se hoće li Ferja vratiti Nevruškin dug? 

Ona to može uzeti u naturi. U seriji nije ostao niti jedan vredan muški lik. Na rečima je sve kao Lav Tolstoj, a u stvarnosti je da izvinete... sranje... i tako u krug.

Deda Zija je došao posetiti dedu Korhana. Popili su kafu, čavrljali o mladosti, ali zapravo ništa nisu odlučili. Godine su prošle, veze su izgubljene, ni mito se ne prima svugde, pa Orhana šutaju kao nogometnu loptu. 

Ako kopate dublje, onda su i za to krive Šanli jabuke. U mladosti je tetka Hatuč bila takva Antepska fatalna žena da su svi muškarci bili spremni poljubiti pesak po kojem je hodala.

 Sada će se sve slomiti na Orhanu.Suna je budala u epizodi. Ne znam čime je glumica naljutila pisce, ali bilo bi bolje da je procurila nego da glumi tako nešto. Posete gatarama, slinjenje za Feritom i razvod od muža više nikoga ne impresioniraju.

 Kaya je postao otirač, a i tu je teško razumeti zašto glumac pristaje igrati takvu igru? Također se

 prikazuje tri minute po epizodi.

 Dedi Halisu je bilo dosta igranja sa svojim novim unukom, stara igračka se pokazala zgodnijom. 

Na kraju serije, Seyroš odlučuje ne razočarati tatu Kazima i spasiti tatu Orhana, tako da će Akin biti iskorišten kao novi tip.

 Iskreno rečeno, epizoda je maksimalno prazna i razvučena. Što će raditi za treću sezonu? 

Samo da Nevra zatrudni, ili Ifakat. Nije joj Šehmuz uzalud dao komplimente. 

S Asuman .... još uvek nejasno. U teretani joj je počeo prilaziti i trener, ali ni njemu nije smetalo da "trenira" Sunu.

 Scenaristi ne mogu neke niti zapleta dovesti do kraja, ali već hvataju nove, a put do sveučilišta već je prekriven paučinom.
                        
        👌Ženskaroš iz Vile 

Primjedbe

  1. Već smo se umorili od zavrtanja mozga ko se kome sveti iz prošlosti vremena Jure

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Pozdrav hvala vam na komentarima