U epizodi 58, serije Ženskaroš iz Vile, Serter, koji je stigao, nastavit će primati udarce jer želi saznati je li Pelino dete njegovo..


❗🆕U epizodi 58, serije Ženskaroš iz Vile, Serter, koji je stigao, nastavit će primati udarce jer želi saznati je li Pelino dete njegovo. Ovaj put će borba biti masovna. 

Ferit će opet nasrnuti na sina mafije, Kaya i Akin će prekinuti svađu i obuzdati Ferita. Sunini psihički problemi će se pogoršati, nastavit će tući samu sebe i emocionalno patiti zbog toga. 

Češće će imati želju da bude sama i udaljit će se od Kaye. Suna će prići Feritu, želeći ga nekako podržati, uzet će njegovu ruku u svoju, što će izazvati ljutnju, ljubomoru i sumnje njenog muža. 

Doći će do svađe između KaySun.Seyran saznaje za zamku postavljenu Orhanu u zatvorskoj ćeliji. Misleći da ju je otac prevario, ona će progovoriti i optužiti ga da laže, ali će i sam Kazim biti iznenađen tom činjenicom, shvatit će da je Okkeš-aga pogrešio i iz nekih ličnih razloga prevario i njega.

Nevru hanim je "uhvatila" opsednutost Feritom. Ona se smatra iskorištenom i stoga kreće na put rata i osvete protiv Ferita i Seyroš. Nevra ostaje u seriji sve dok ne ozledi Seyran; navodno će ona biti ta koja će Seyran prirediti nesreću.

 Ispostavilo se da je Nevrin propali zaručnik, koji je studirao medicinu u Italiji, zgodni Akin Bey. Hteli su Nevru udati za njega, ali ona je imala druge planove i nije dala pristanak na ovaj ozbiljan korak. 

U međuvremenu, Akin se već zainteresirao za zelenooku Seyran i želet će daljnje sastanke sa njom. Akin će biti pozitivan lik koji podržava Seyran i pomaže Kazimu u rehabilitaciji. Ferit vidi Seyran i Akina u bolničkoj kantini i obuzme ga napadaj ljubomore.

Sudbina Pelin i njena deteta ostaje neizvesna, no navodno će Buče i njena serijska junakinja Pelin napustiti projekt u 58., 59. epizodi, a njeno dete možda preživi. 

Otac deteta je Serter. Halisa-agu i kuharicu Šefiku sve ovo vraća u prošlost i podseća ih na nešto slično, a najverovatnije će se tema ticati tajne Ifakat-hanume i njenog deteta.U nadolazećim epizodama SeyFer će biti potpuno drugačiji, očekuju nas neverovatno lepe i slatke scene u kojima će sudelovati glavni par.

 U 59. epizodi SeyFer će imati halvet u planinskoj kući.


Primjedbe